Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

IQ extreme pc


.GOOD
Informatique MyGamePC Xtreme.I


Een game PC met zorg samengesteld samen met de gamemerken op PC gebied! Omdat het oog ook wat wilt is alle kracht van de componenten tezamen 'verstopt' in een prachtige NZXT S340 Elite behuizing.


Voor gaming is de Intel Core i5 8600K welhaast de ultieme CPU. De gameprestaties van de i5 8600K zijn uitstekend en vaak zelfs nog iets hoger dan ze bij de Kaby Lakes al waren. Naast dat deze Core i5 standaard al hoge kloksnelheden draait, is hij ook nog eens uitstekend overklokbaar!


..BETTER
Informatique MyGamePC Xtreme.II

Deze ultieme game PC is samengesteld uit de meest extreme componenten op gebied van gaming. Dit alles is verwerkt in een stevige en strakke NZXT S340 Elite. De behuizing is voorzien van HDMI en USB 3.0 aansluitingen aan de bovenkant voor gemakkelijke VR toegang.


De Intel Core i7 8700K levert in de categorie mainstreamprocessors de beste prestaties. De kloksnelheden zijn hoog, de ipc ook en dat zorgt samen voor hoge multi-core scores en de hoogste single-core prestaties van dit moment!


...BEST!
Informatique MyGamePC Xtreme.III

Wederom is deze PC ingebouwd in de prachtige NZXT S340 Elite behuizing, de ideale PC met top prestaties. Met maar liefst 4 TB aan HDD opslag en een gigantische 500 GB aan SSD is dit de uitblinker in z'n klasse.


De Intel Core i7 8086K is een 6-core processor uit de Coffee Lake-generatie en daarmee familie van de Intel Core i7 8700K en andere moderne intel-processors. De Core i7 8086K is een top processor dankzij z'n maximale turboklokfrequentie van 5 GHz. Uitermate geschikt voor gaming en de beste in zijn klasse.

  • Weergave
  • Er zijn 3 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW