Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Predator Gaming Laptops


Waanzinnige prestaties die om een echte uitdaging vragen.Predator Helios 300

LAAT ZIEN DAT JE ER BENT
Met de Helios 300 heb je alle gametools die je nodig hebt en ben je helemaal klaar voor de strijd.
De stijl van jouw gaminglaptop moet bij jouw stijl passen en dezelfde vurigheid uitstralen: samen zijn jullie er helemaal klaar voor!

Dus wanneer je deze zwarte machine met metalen behuizing leven inblaast en het scherm met smalle rand wordt gevuld met levendige kleuren, weet je zeker dat er maar een uitkomst is: de overwinning.
Zo ben je verzekerd van de snelste en meest realistische AI-gebaseerde game-ervaring.

KOELING

4e GENERATIE AEROBLADE™ 3D TECHNOLOGIE
Alle Predator laptops zijn voorzien van onze speciale koeltechnologie. De nieuwste generatie minimaliseert lawaai en vergroot de luchtstroom voor de beste prestaties bij elke activiteit.

CONTROLE

WE MAKEN ER MAATWERK VAN
Het RGB-toetsenbord met meerdere zones heeft ons eigen Predator lettertype, doorzichtige WASD-toetsen met een holle vorm voor intensief gamen en verder nog twee belangrijke toetsen: Turbo en PredatorSense™. Met Turbo activeer je direct overklokken en met PredatorSense™ open je het hulpprogramma.

KILLER™ NETWORKING

MINDER LATENTIE, BETERE CONCURRENTIE
Niemand wil een match verliezen door vertraging op het netwerk. Dat is doodzonde. Met deze Killer in networking beschik je over alle middelen om de concurrentie het nakijken te geven en hou je je ping laag en 100% optimaal.

  • Weergave
  • Er zijn 15 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW