Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Devolo thuiswerken


U wilt thuiswerken, maar beschikt uw werkplek nog niet over betrouwbaar of stabiel internet?


dLAn (Powerline)

Verspil geen tijd wanneer uw WiFi-verbinding niet meer werkt. Dankzij dLAN van devolo heeft u een optimale internetverbinding in huis. Waar het signaal van uw router voorheen haperde, opent dLAN - het netwerk dat gebruikmaakt van het elektriciteitsnetwerk - de deur naar altijd perfect werkend internet.

Met dLAN, ook wel Powerline genoemd, vindt dataoverdracht plaats via adapters in het stopcontact over het elektriciteitsnetwerk in huis. Zo kunnen dataoverdrachtssnelheden van wel 1.200 Mbps gehaald worden, op afstanden tot 300 meter.

Het netwerk op basis van de elektriciteitskabels is heel eenvoudig te installeren, zonder dat hier specialistische kennis voor nodig is.


Powerline-adapters van devolo zijn verkrijgbaar met of zonder WiFi

Hiermee zijn al uw apparaten in het netwerk te integreren, zelfs als ze geen ethernetaansluiting hebben, zoals smartphones, tablets en sommige laptops. devolo biedt een breed scala aan adapters, van de aantrekkelijk geprijsde dLAN Starter Kit voor beginners tot professionele apparatuur voor thuisnetwerken.


devolo Magic: Leef nu al in de toekomst!

Met zijn bereik tot 500 meter biedt Magic Powerline internet tot in de verste hoekjes van uw huis. En dat met snelheden tot 2.400 Mbps. Thuiswerken, online, in de cloud, in het netwerk - en dat via tablet, smartphone, laptop, smart-tv of welk apparaat dan ook.
  • Weergave
  • Er zijn 5 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW