Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung BAR Plus USBSnelheid in stijl

De klassieker van de toekomst. De nieuwe generatie BAR Plus USB-sticks zijn onmisbare musthaves voor elke dag. Het ontwerp is strak en de snelheid is ongekend. Het full-body metalen design is een toonbeeld van minimalisme. De stick past gemakkelijk in je hand en is een slimme mix van stijl, snelheid en betrouwbaarheid.

De draagbare SSD T7 is licht, klein genoeg om in je broekzak te passen en biedt buitengewone snelheid en bescherming voor je data, zodat je gemakkelijk grote bestanden kunt overzetten en opslaan. Ervaar dagelijks de hoogwaardige prestaties van de T7, tijdens je werk of in je vrije tijd.

Verplaatst bestanden in een oogwenk

Je tijd is weer van jou. Dankzij de nieuwste USB 3.1 standaard met snelle en praktische leessnelheden tot 300 MB/s heb je meer tijd om te werken, spelen, kijken en creëren. Stuur in slechts een paar seconden een 3GB 4K UHD videobestand van je Bar Plus naar je pc.

Robuust en geraffineerd

Even sterk als stijlvol. Dankzij de stevige metalen behuizing blijven je data veilig en intact, en de geïntegreerde sleutelring voorkomt dat je de USB-stick per ongeluk ergens neerlegt of kwijtraakt. De BAR Plus is de ideale combinatie van krachtig design en zorgeloze duurzaamheid.

Stevig en betrouwbaar

- Tot 72 uur in zeewater.
- Tot 1.500 zwaartekrachtversnelling.
- Kan in bedrijf tegen -25°C tot 85°C.
- Tot 15.000 gauss (gelijk aan MRI).
- Tot 50 Röntgen (vergelijkbaar met röntgenscanners op vliegvelden).


  • Weergave
  • Er zijn 8 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW