Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Samsung Odyssey G7 en G9


Samsung lanceert zijn nieuwe grensverleggende Odyssey G7 en G9 monitoren.

De G7 is 's werelds eerste 1000R-gaming monitor. Dit houdt in dat het scherm een curve heeft van 1.000 millimeter voor de meest intense game-ervaring ooit.

De 49″ G9 is 's werelds eerste Dual Quad High-Definition (DQHD; 5120 x 1440 resolutie) gaming monitor, die samen met de 1000R-curve, zorgt voor een eersteklas game-ervaring.

De Odyssey-serie biedt een compleet nieuwe game-ervaring door de meest meeslepende, gebogen schermen te combineren met de beste prestaties.

Curve up jouw spel
1000R, de nieuwe top van gebogen schermtechnologie, past bij de contouren van het menselijk oog voor onvoorstelbaar realisme.

Betoverende resolutie
QLED brengt helderdere en realistischere schaduwen en tinten voor levendige gamebeelden.

De superheld om te winnen
240Hz RapidCurve™ met een responstijd van 1ms elimineert vertraging voor opwindende gameplay met ultra-soepele actie.

Compatibel met G-Sync
Dankzij de compatibiliteit met G-Sync blijven de GPU en het paneel gesynchroniseerd om hapering, vertragingen op het scherm en beeldscheuren te voorkomen.

HDR600 en HDR1000
HDR600 en HDR1000 zorgen voor meer contrast, met dieper zwart en helderder wit. Zelfs in donkere scènes schittert elk detail met helderheid.

WQHD en DQHD resolutie
Met een resolutie van 1,7 keer de pixeldichtheid van Full HD, biedt de WQHD-resolutie van de G7 ongelooflijk gedetailleerde, haarscherpe beelden.
De DQHD-resolutie van de G9 biedt een beeldscherm van maar liefst twee QHD-monitoren.


Met 49″ en gebogen om de kromming van het menselijk oog te evenaren, biedt de G9 ongelooflijke prestaties, pixel perfecte beeldkwaliteit en een geweldig visueel ontwerp.

De G7 combineert de ongelooflijke prestaties, verbluffende beeldkwaliteit en het industriebepalende visuele ontwerp van de G9, in een donkerder en compacter formaat.

De releasedatum van de Samsung Odyssey G9 wordt verwacht op 31-08-2020. Je kunt deze wel alvast bestellen!


  • Weergave
  • Er zijn 3 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW