Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gratis rugzak bij Gigabyte AORUS KB en AERO laptop

Nu met gratis rugzak!

Bij aankoop van een Gigabyte laptop uit onderstaande lijst ontvang je nu gratis een rugzak!

AORUS KB-serie vs. AERO-series

Ben jij een gamer of content creator? De AORUS KB-series zijn speciaal ontworpen om voornamelijk te gamen terwijl de AERO-series vooral bedoeld is voor creatieve professionals.
Natuurlijk kan je met beide laptops zowel goed gamen als goed content creëren.
Elk van de laptops van GIGABYTE ondergaan kleurcorrectie per paneel, geen enkel ander merk legt zich toe op dit soort kwaliteitscontrole.

AORUS KB 5/7

Heb je er ooit aan gedacht dat je niet slecht bent in een spel, maar dat je PC of laptop je tegenhoudt? Met een korte responstijd van 3 milliseconden gebruikt de AORUS-serie 144Hz schermen die voldoen aan de specificaties van professionele gamingcompetities. Hoge verversingssnelheid, uiterst nauwkeurige kleuren, plus het 360-graden surround sound, AORUS biedt je een meeslepende game-ervaring.

Uitgerust met de nieuwste Intel 10e generatie Core H-serie processors en NVIDIA RTX Super graphics, weet je zeker dat je de overhand hebt in elk spel. Speel op de hoogste game-instellingen zonder enige vertraging. Met ultrahoge prestaties en uitstekende warmteafvoer, hoeft jij je geen zorgen te maken over vermindering van de laptopprestaties en de levensduur van het product.

GIGABYTE AERO

Feit: het werken met HD, 3D en zware multi-tasking-workflows heeft meer nodig dan wat een gaming-laptop kan bieden. GIGABYTE brengt je het dichtst in de buurt van een op maat gemaakte laptop die speciaal is ontworpen voor creatieve professionals.

De AERO-serie biedt superhoge prestaties met een grote opslagcapaciteit en is ontworpen om zware workflows en multitasking aan te kunnen. Elke unit is geoptimaliseerd voor gebruik op meer dan 40 van de meest voorkomende software, zoals Adobe CC, Maya en Unreal, en is gekalibreerd om topprestaties te garanderen. GIGABYTE is ook de enige laptopfabrikant ter wereld die Microsoft Azure AI implementeert. Deze deep learning-technologie past automatisch instellingen aan om optimale prestaties te leveren.

OLED
Het 4K UHD-paneel levert een ultrahoge resolutie, waardoor er geen details verloren gaan bij het bewerken van video's of afbeeldingen. Elke pixel van het AMOLED-display kan onafhankelijk oplichten en ware kleuren weergeven met zijn ultrahoge contrast. Het brede kleurengamma omvat 25% meer kleuren dan het gemiddelde paneel. Wat je ziet is wat je afdrukt.
  • Weergave
  • Er zijn 7 producten gevonden
Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW