Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

De juiste laptop kiezen, wat past bij jou?


De juiste laptop kiezen is best lastig. Er zijn namelijk veel verschillende modellen, specificaties en prijzen. Gelukkig heeft Informatique 'echt verstand van computers', waardoor wij het zware voorwerk alvast voor je hebben gedaan. Je hoeft alleen nog maar te bepalen waarvoor je de laptop wilt gebruiken

School-en-studie-laptops

STUDIE

Documenten en notities schrijven, je vakken organiseren en meerdere programma's tegelijk open hebben. Hiermee kun je bijvoorbeeld zonder moeite meerdere internettabbladen openen en/of meerdere programma's tegelijk uitvoeren. Erg fijn terwijl je werkt aan verschillende opdrachten.

Bekijk nu
Hybride-2-in-1-laptops

STUDIE & CREATIEF

Ben je van plan om je laptop actief te gaan gebruiken? Overweeg dan een laptop in deze categorie. Zeker als je ondernemend of een beetje creatief bent, zijn deze laptops aan te raden. Je kunt hierop wat zwaardere programma's draaien, zoals bijvoorbeeld foto- en videobewerking software.

Bekijk nu
content-creatie-laptops

STUDIE & GAMING

Gebruik je veel grafische programma's of wil jij graag gamen? Dan passen deze laptops beter bij jou. Voor games en grafische programma's heb je een krachtige laptop nodig om deze vloeiend te laten draaien. Bovendien zijn de bestanden die je opslaat best groot en nemen games veel ruimte in beslag. Het is dus belangrijk dat je voldoende opslagcapaciteit in de laptop hebt.

Bekijk nu
gaming-laptops

CREATORS

Van foto's editen in Photoshop, video-editen in Premiere tot 3D Modellen maken in Z-Brush en bouwtekeningen maken in AutoCAD. Zware software is geen probleem en lange rendertijden zijn verleden tijd. Dé laptop voor jouw creatieve projecten, thuis en voor on the go.

Bekijk nu
Samsung back to school MSI back to school

Accessoires


Ga ongestoord aan de slag met deze accessoires. Met deze voorgeslecteerde categorieën ben je helemaal ready voor je studie!

Multitask-laptops

OPSLAG

Extra opslag is altijd handig en verstandig. Voor je school of studie zul je regelmatig bestanden moeten opslaan en uitwisselen. Met deze opslag producten ben jij goed voorbereid.

Bekijk nu
Gebruiksgemak-laptops

ANTI-VIRUS

Je laptop moet natuurlijk worden voorzien van de juiste anti-virus software. Je wilt veilig al je applicaties kunnen gebruiken of surfen over het web zonder hier problemen aan te ondervinden! Bekijk hier de beste anti-virus software.

Bekijk nu
creatieve-laptops

ACCESSOIRES

Sommige accessoires heb je niet persé nodig maar ze maken het werken wel een stuk aangenamer. Verhoog je gebruiksgemak door een fijne muis, of sluit je af met een noise cancelling headphone. Deze selectie heeft voor elk wat wils!

Bekijk nu
gaming-laptops

PRINTERS

Vergeet je printer niet! Erg handig om documenten en verslagen uit te printen. Deze geselecteerde printers zijn multi-functionals, geschikt voor alle print en scan opdrachten. Helemaal klaar voor je studie!

Bekijk nu

Norton back to school Epson Ecotank

Kies voor nog meer efficiëntie


Creatieve studie? Dan kan een tekentablet erg handig zijn. Gebruik je vaak een vaste werkplek thuis? Dan is het aan te raden een extra monitor te gebruiken in combinatie met je laptop. Ook goed voor je ergonomisch houding!

Multitask-laptops

WACOM TEKENTABLETS

Ben je creatief en wil je graag groeien naar een nieuw niveau dan kan een Wacom tekentablet je daar mee helpen. Studentenkorting* op vertoon van je studentenpas! *Korting verschilt per model.

Bekijk nu
Gebruiksgemak-laptops

MONITOREN

Om de zoektocht naar de perfecte monitor voor het nieuwe schooljaar makkelijker te maken heeft Informatique er een paar voor je op een rijtje gezet.

Bekijk nu

Daarom koop je bij Informatique


flexibel-wifi
Persoonlijk en betrouwbaar advies
secure
Eigen technische dienst
shield
Gratis telefonische helpdesk