Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

iiyama monitoren
Desktop monitoren

Desktop monitoren

iiyama is gespecialiseerd in monitoren. De ontwerpen zijn gebaseerd op het concept van gebruiksvriendelijke producten door gebruikmaking van de meest up-to-date technologieën. Of je op zoek bent naar een monitor voor thuis, zakelijk gebruik of industriële toepassing, onze producten zorgen voor maximale prestaties, betrouwbaarheid en comfort.

Black Hawk

Black Hawk

De iiyama Black Hawk is voor iedere gamer de perfecte partner. Met de Black Tuner kun je de helderheid en de donkere schaduwplekken eenvoudig aanpassen, waardoor je het scherm helemaal naar jouw voorkeuren kunt instellen.

Gold Phoenix

Gold Phoenix

Met de iiyama Gold Phoenix heb je jouw spelwereld helemaal goed op je netvlies staan. Last van haperend beeld is verleden tijd voor jou als je een AMD videokaart hebt, want de FreeSync technologie laat je videokaart en deze iiyama samenwerken om zo haperend beeld te voorkomen.

Red Eagle

Red Eagle

De iiyama Red Eagle brengt jouw gaming skills naar een nieuw niveau. De monitor is uitgerust met Free Synch technologie en een reactietijd van 1ms, voor bliksemsnelle beslissingen zonder ghosting of vegen in het beeld.