Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Koopavond afgelastGeen koopavond op 21 december!
I.v.m. de weersomstandigheden en de mogelijke gevolgen voor de veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben wij besloten om de extra koopavond vanavond (21 december) niet door te laten gaan. Dinsdag 22 en woensdag 23 december zijn wij in principe wel geopend tot 21:00 uur, mits de weersomstandigheden niet verslechteren. Kijkt u voordat u langskomt dus eerst nog even op onze website. Uiteraard kunt u wel via Informatique.nl blijven bestellen.

Tijdelijk geen verzendkosten
Om u tegemoet te komen zullen wij alle bestellingen tot nader bericht gratis bij u thuis bezorgen.Wij raden u aan om zoveel mogelijk uit voorraad te bestellen, omdat ook onze leveranciers maar beperkt aanleveren. Houdt u er rekening mee dat ook TNT pakketservice op dit moment meer tijd nodig heeft om bestellingen bij u thuis of op het werk af te leveren en dat leveringen dus iets langer op zich kunnen laten wachten.

Zondag 27 december OPEN
A.s. zondag (27 december) is onze winkel in Bergschenhoek geopend tussen 12:00 en 17:00 uur. Een uitgelezen kans om alle digitale wensen die tijdens de kerstdagen zijn ontstaan in vervulling te laten gaan.

Prettige feestdagen
Wij wensen u hele gezellige feestdagen en we zijn u uiteraard ook in het nieuwe jaar weer graag van dienst.

Met feestelijke groet vanuit een besneeuwd Bergschenhoek,
Het team van Informatique

Informatique