Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

StarCraft II Wings of Liberty


StarCraft II is het vervolg op het populaire real-time strategy spel StarCraft. Het spel bevat opnieuw de drie rassen uit het oorspronkelijke spel: de Protoss, de Terran en de Zerg. De replay-functie is sterk verbeterd en legt meer de nadruk op het multiplayer-gedeelte. Dit in tegenstelling tot StarCraft. Door veranderingen in onder andere Battle.net, een nieuwe manier om een tegenstander te vinden en een nieuw systeem voor de ranglijst, zal men zien dat StarCraft II een vooruitgang is.

Net zoals de voorganger gebruikt het spel Full Motion Video voor het vertellen van het verhaal tussen de levels door. Daarnaast worden ingame animaties gebruikt ter ondersteuning van het verhaal. In de Terran-campagne is de briefing room van StarCraft vervangen door een interactieve omgeving in het ruimteschip Hyperion onder leiding van Jim Raynor. Deze campagne is niet-lineair waardoor de spelers het op verschillende manieren kunnen doorlopen. Het eindresultaat is echter steeds hetzelfde om voor een consistente verhaallijn te zorgen. De meegeleverde leveleditor kan worden gebruikt om campagnes te maken.

Het spel bevat ongeveer hetzelfde aantal eenheden als het vorige spel; sommige eenheden zijn aangepast of ze hebben extra upgrades gekregen. Daarnaast is er meer interactie mogelijk met de omgeving: bepaalde eenheden kunnen zich voortbewegen over terrein met hoogteverschillen en andere kunnen een korte afstand teleporteren. Sommige Protoss-eenheden kunnen vrijwel direct ingezet worden in een gevecht met behulp van een Warp Gate.

Het verhaal
De gebeurtenissen in StarCraft II spelen zich vier jaar af na StarCraft: Brood War. De helden van het originele spel keren terug, zoals Zeratul, Sarah Kerrigan en Jim Raynor. Werelden uit het originele spel zijn speelbaar, zoals Char en Braxis, evenals nieuwe werelden, zoals de jungle planeet Bel'Shir. De Xel'Naga en de Terran Dominion zitten ook in het spel.


Kijk voor de Starcraft II game en diverse accessoires op onze speciale Starcraft II pagina. Wilt u zeker weten dat u het maximale uit de nieuwste game kunt halen? Wij hebben een speciale StarCraft II PC samengesteld voor u!