Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

Dane-Elec myDitto wint 'best IT-innovation'


Het in juni gelanceerde concept myDitto van Dane Elec is verkozen tot 'best IT-innovation' door European Consumers Choice met een gemiddelde score van 9,4. De prijs is toegekend in samenwerking met CES.

Het winnende product wordt geselecteerd op basis van drie criteria: ontwerp, gebruiksvriendelijkheid en de mate van innovatie.

MyDitto is een eenvoudig opslagsysteem voor alle generaties, waarbij geen enkele configuratie door de gebruiker vereist is en toch de veiligheid van bestanden wordt gegarandeerd. Opgeslagen gegevens kunnen vanuit huis- of kantoorserver worden opgehaald dankzij het gebruik van een usb-stick (voor de administrator) of smartphone.

MyDitto is een server met twee usb-sticks. Het aansluiten op een lan-verbinding geschiedt plug 'n' play. De UPnP-server herkent bovendien alle randapparatuur (mits deze niet te oud zijn) in het netwerk, waardoor hij alle bestanden ook kan lezen en openen.

Het systeem is geschikt voor consumenten, maar ook ondernemingen. Het Dual Bay systeem met 1 TB geheugen is verkrijgbaar voor 249 euro. Het systeem kan twee interne harde schijven bevatten van 1 of 2 TB. Een pack van twee usb-sticks kost 29 euro en eentje met vier sticks (een administratieve en drie gebruikerssticks) kost 49 euro.

Dane-Elec myDitto Home Server 1TB, Dual Bay

Dane-Elec myDitto 2 User Key Pack

Dane-Elec myDitto 3 User Key & 1 Master Key Pack