Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Nieuwsbericht

PC Gaming Days 2013 bij Informatique


Informatique verwelkomt de Gamekings op ons nieuwe event!

In het weekend van 2 en 3 november vindt de eerste editie plaats van het event:

Informatique PC Gaming Days

Dit gratis tweedaagse event wordt georganiseerd door Informatique en vindt plaats in Berkel en Rodenrijs. De PC Gaming Days zijn voor iedereen die interesse heeft in hardware, pc games, try outs, live productpresentaties, speciale aanbiedingen, free goodies, noviteiten op gebied van pc gaming en voor iedereen die zin heeft in een shoot out tegen een echte Gameking.

Battle tegen Gamekings!
Blammo Events is met twee Gamekings aanwezig. Bezoekers kunnen elk half uur een Battlefield 4 shoot out spelen. Een unieke kans om via een groot scherm en 10 computers op een podium tegen een echte Gameking te spelen. Uiteraard zijn aan deze battles prijzen verbonden!Dit wilt u niet missen!
De PC Gaming Days is een initiatief van Informatique en is een evenement voor de ervaren gamer, maar ook voor iedereen die kennis wil maken met pc gaming.
Op een oppervlakte van ruim 500 vierkante meter tonen leveranciers de nieuwste game pc's, snelste processoren, headsets, grafische kaarten, speciale game-muizen
en -toetsenborden, monitoren, gadgets en natuurlijk pc games! Tijdens de PC Gaming Days zijn er ook vele speciale aanbiedingen!

Openingstijden
Openingstijden van de PC Gaming Days zijn: zaterdag 2 november van 09.00 - 18.00 uur en op zondag 3 november van 10.00 - 18.00 uur.
Het evenement vindt plaats op Braillestraat 20, 2652 XV Berkel en Rodenrijs in het bedrijfspand van Informatique. Toegang en parkeren is gratis.

Houd voor meer informatie over de PC Gamings Days 2013 deze pagina in de gaten, of kijk op onze social media.

Facebook
Twitter

Let op: er zullen 18 games vertoond worden!