Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

gratis mafia ii

BEKIJK ALLE ACTIEMODELLEN HIER MAFIA II IS GEARRIVEERD
VERPLETTER JE OPPONENT MET EEN NVIDIA GeForce® GRAFISCHE KAART

Bij aanschaf van een gekwalificeerde NVIDIA GeForce® grafische kaart ontvangt u nu tijdelijk een actiecode waarmee u MAFIA II (voor de PC) gratis kunt downloaden. Voor meer informatie en de voorwaarden, ga naar: www.GeForce.com/FreeMafia2

OVER MAFIA II

Van de ontwikkelaars van de met prijzen overspoelde MAFIA game, is daar nu MAFIA II. Een schitterend vormgegeven en duistere kijk op de wereld van de echte Mafia. Voortbordurend op de eerste game die meer dan 2 miljoen gamers over de gehele wereld in zijn greep had gaat MAFIA II door in de keiharde en onverdraagzame wereld van de Mafia. MAFIA II, aangedreven door NVIDIA PhysX and 3D Vision technology, levert een realistische en schokkende kijk op dit actievolle milieu en sleept je mee als geen enkele andere game.

WAAROM MAFIA II HET BEST SPEELBAAR IS OP NVIDIA GeForce®:
  • Huiver terwijl tot wel 10.000 materiële deeltjes om je oren vliegen wanneer je cement, hout en andere natuurlijke objecten opblaast!
  • Kledingstukken in MAFIA II hebben natuurlijke eigenschappen. Kleding heeft een bepaalde dikte en gewicht waardoor, dankzij PhysX, interactie levensechte gevolgen heeft.
  • MAFIA II is geoptimaliseerd voor NVIDIA 3D Vision en 3D Vision Surround om zodoende een verbluffend realistische en meeslepende wereld te creëren vol met stereoscopische 3D elementen.
NVIDIA PhysX DEMO