Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

De juiste laptop kiezen is best lastig. Er zijn namelijk veel verschillende modellen, specificaties en prijzen. Gelukkig heeft Informatique 'echt verstand van computers', waardoor wij het zware voorwerk alvast voor je hebben gedaan.
De laptops die we hebben geselecteerd zijn allemaal lichtgewicht, voorzien van Wi-Fi 6 en zijn voorzien met het windows besturingssysteem zodat je direct aan de slag kan. Je hoeft alleen nog maar te bepalen waarvoor je de laptop wilt gebruiken.

School-en-studie-laptops

SCHOOL EN STUDIE

Deze laptops zijn geschikt voor dagelijks gebruik en om eenvoudig te multitasken. Erg fijn om Spotify of YouTube op de achtergrond aan te hebben terwijl je werkt aan verschillende Word, Excel of Powerpoint opdrachten.

Bekijk nu
Hybride-2-in-1-laptops

HYBRIDE 2-IN-1

De hybride-2-in-1-laptops bevorderen gebruiksgemak. Je kan ze in alle standen vouwen en ook gebruiken als tablet. Sommige bieden extra features zoals inloggen met fingerprint.

Bekijk nu
content-creatie-laptops

CONTENT CREATIE

Ben je ondernemend en/of een beetje creatief? Dan zijn deze laptops aan te raden. Hierop kun je zwaardere programma's draaien voor bijvoorbeeld foto- en videobewerking.

Bekijk nu
gaming-laptops

GAMING

Ben je een echte gamer of speel je graag af en toe een goede game? Dan heb je een krachtige laptop nodig om deze goed te laten draaien. Bovendien nemen games ook veel ruimte in beslag. Het is dus belangrijk dat je voldoende opslagruimte op de laptop hebt.

Bekijk nu

Heb je eisen of een voorbeeld van school gekregen waaraan een laptop moet voldoen en weet je niet zeker of het model dat je wil kopen de juiste is? Neem dan contact met ons op telefoonnummer: 010 - 5191666 of bel ons hier!

Vanaf €30,- kunnen wij jouw nieuwe laptop geheel gebruiksklaar maken, zodat je direct aan de slag kunt! Meer info vind je hier.

Actua verzekeringen Meer info

Stevige en ruime tassen speciaal voor je laptop en school- of studiespullen. Een laptop voor school wordt veel meegedragen en verplaatst, zorg daarom dat je een stevige rugtas en / of een stevige sleeve hebt die je laptop goed beschermt.

Multitask-laptops

LAPTOP TASSEN

Zie hier een door Informatique voorgeslecteerde selectie van de meest handige rugtassen voor je laptop! Het voordeel van een laptop rugtas is dat je laptop goed beschermd in de tas zit er ook genoeg ruimte is voor al je overige spullen & boeken.

Bekijk nu
Gebruiksgemak-laptops

SLEEVES

Een sleeve past makkelijk in je schooltas en biedt net dat beetje extra bescherming. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Bekijk hier de door Informatique geselecteerde sleeves!

Bekijk nu

Ga ongestoord aan de slag met deze accessoires. Met deze voorgeslecteerde categorieën ben je helemaal ready voor je studie!

Multitask-laptops

OPSLAG

Extra opslag is altijd handig en verstandig. Voor je school of studie zul je regelmatig bestanden moeten opslaan en uitwisselen. Met deze opslag producten ben jij goed voorbereid.

Bekijk nu
Gebruiksgemak-laptops

ANTI-VIRUS

Je laptop moet natuurlijk worden voorzien van de juiste anti-virus software. Je wilt veilig al je applicaties kunnen gebruiken of surfen over het web zonder hier problemen aan te ondervinden! Bekijk hier de beste anti-virus software.

Bekijk nu
creatieve-laptops

ACCESSOIRES

Sommige accessoires heb je niet persé nodig maar ze maken het werken wel een stuk aangenamer. Verhoog je gebruiksgemak door een fijne muis, of sluit je af met een noise cancelling headphone. Deze selectie heeft voor elk wat wils!

Bekijk nu
gaming-laptops

PRINTERS

Vergeet je printer niet! Erg handig om documenten en verslagen uit te printen. Deze geselecteerde printers zijn multi-functionals, geschikt voor alle print en scan opdrachten. Helemaal klaar voor je studie!

Bekijk nu

Creatieve studie? Dan kan een tekentablet erg handig zijn. Gebruik je vaak een vaste werkplek thuis? Dan is het aan te raden een extra monitor te gebruiken in combinatie met je laptop. Ook goed voor je ergonomisch houding!

Multitask-laptops

WACOM TEKENTABLETS

Ben je creatief en wil je graag groeien naar een nieuw niveau dan kan een Wacom tekentablet je daar mee helpen. Studentenkorting* op vertoon van je studentenpas! *Korting verschilt per model.

Bekijk nu
Gebruiksgemak-laptops

MONITOREN

Om de zoektocht naar de perfecte monitor voor het nieuwe schooljaar makkelijker te maken heeft Informatique er een paar voor je op een rijtje gezet.

Bekijk nu

Van al dat harde werken aan je school of studie wil je natuurlijk geen klachten over houden, hiervoor hebben we Ergonomische producten in ons assortiment. Bekijk hier de Ergonomische producten van R-GO

Kom je er niet uit? Neem dan GRATIS contact met ons op. Wij hebben namelijk echt verstand van computers! Bel ons hier!