Inloggen Registreren   0 producten € 0,00


Zie en test de laatste generatie tablets zelf en laat je overtuigen!Wacom Europa inruilactie

Profiteer tot 31 december van de Wacom inruilactie en krijg tot wel €200 inruilbonus op je nieuwe tablet. Het is niet eens nodig om je oude tablet fysiek te overhandigen, een foto en serie nummer is al voldoende! Deze actie loopt alleen bij gecertificeerde Wacom Experience centers.

Deze promotie geldt voor de volgende modellen:

Promo Product Product code Inruilbonus
Intuos Pro (Paper) M PTH-660/ PTH-660P €50,00
Intuos Pro (Paper) L PTH-860/ PTH-660P €75,00
Intuos Pro S PTH-451 €30,00
Wacom Cintiq Pro 13 FHD DTH-1320A €75,00
Wacom Cintiq Pro 16 UHD DTH-1620A €150,00
Cintiq 22HD DTK-2200 €150,00
Wacom Cintiq Pro 24 DTK-2420 €150,00
Wacom Cintiq Pro 24 Touch DTH-2420 €200,00


Wacom Experience Centre

In navolging van de zeer populaire Wacom Experience Centre in onder meer Duitsland en Italië, biedt nu ook Informatique de mogelijkheid om naar hartelust de innovatieve tekentablets en andere grafische producten van Wacom zelf te ontdekken en uit te proberen. Zo merk je direct welk product en welk formaat bij jou past. Kortom: een perfecte plek voor elke grafisch ontwerper, kunstenaar, fotograaf en alle andere creatieve mensen!


Wacom MobileStudio Pro

De nieuwe Wacom MobileStudio Pro biedt jou de vrijheid om overal creatief aan de slag te gaan en bestaat uit een complete studio met krachtige creatieve hulpmiddelen. Zijn uitmuntende grafische weergave in combinatie met een complete reeks aan creatieve functies maken deze Wacom tot een tool die jij als creatieve professional altijd bij je moet hebben. MobileStudio Pro heeft de computercapaciteit om veeleisende creatieve 2D-, 3D- en CAD-software te kunnen uitvoeren en biedt alles wat voor de creatieve workflows van tegenwoordig nodig is.
>> Bekijk de Wacom MobileStudio Pro


Wacom Intuos Pro

De Wacom Intuos Pro Paper Edition combineert de allernieuwste Wacom technologieën met de tekenpapier van jouw keuze om een nieuwe - maar vertrouwde - manier van werken te bieden. Geniet van het gevoel van het tekenen op papier met de FineTip Pen, terwijl de Wacom Intuos Pro Paper Edition elke slag vangt en klaar zet voor verdere werkzaamheden in jouw favoriete software.
>> Bekijk de Wacom Intuos Pro


Wacom Bamboo Smartpads

Met de Wacom Bamboo Slate en Folio kan je notities op natuurlijke wijze schrijven met een pen op het papier, zet je handgeschreven notities vervolgens om in 'levende' digitale bestanden met een druk op de knop en bewerk en verbeter je vervolgens jouw notities en sketches op een iOS of Android Bluetooth apparaat met Wacom Inkspace!
>> Bekijk de Wacom Bamboo Smartpads
Teken | ontwerp | bewerk | brainstorm | onderwijs