Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

HP 655708-B21

530741
Beoordeling
Artikelnummer530741
Fabrikantcode655708-B21
EAN code0886111651054
Fabrieksgarantie12 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
HP SATA-schijven bieden de betrouwbaarheid en massa-opslag die nodig zijn voor de moderne instapservers en externe opslagomgevingen. Het SATA aanbod omvat twee categorie ¢n: Entry (ETY) en Midline (MDL) schijven. HP SATA Entry schijven zijn de voordeligste oplossing voor instapservers. HP SATA Midline schijven zijn economisch en betrouwbaar en bieden hoge prestaties voor externe opslag, backups en archivering. Deze high-capacity schijven bieden klanten de laagste prijs per GB. Zowel Entry als Midline SATA-schijven bieden de beste prijs-prestatieverhouding voor niet mission-critical applicaties met een werklast van 40% of minder. HP SATA-schijven zijn beschikbaar als small form factor (2,5-inch) en large form factor (3,5-inch) model en worden geleverd met « «n jaar standaardgarantie.

- Betrouwbaarheid voor niet mission-critical instapniveau serveromgevingen met een werklast onder 40%
- Instap SATA-schijven bieden klanten de laagste aanschafkosten en de volgende kenmerken:
- Circa tweemaal de betrouwbaarheid van Entry-schijven bij een werklast van <40%
- Midline SATA biedt klanten schijven met de laagste prijs per GB en hogere specificaties dan instapniveau SATA
- Gezien de aantrekkelijke lage aanschafprijs en de hoge capaciteit van SATA-schijven is het belangrijk om te weten waar SATA-schijven kunnen worden toegepast. Door een juist gebruik van deze schijven (<40% werklast) daalt de kans op schijfdefecten.
- SATA-applicaties

Producteigenschappen HP 655708-B21

NAND Geheugen
0 GB

Kenmerken

Capaciteit
500 GB
Cache geheugen
0 MB
Rotatiesnelheid
7200 rpm

Gewicht en omvang

Dikte
0.0 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.