Inloggen Registreren 0 producten € 0,00

Zakelijk

Zorgeloos zaken doen...

Sinds 1995 is Informatique een betrouwbare sparringpartner op het gebied van ICT-oplossingen. Door jarenlange ervaring zijn wij in staat u te voorzien van passend advies. Of het nu gaat om servers, computers, netwerken, printers of opslag, Informatique Zakelijk is hiervoor de juiste partner.

Door ons grote assortiment kunnen wij bijna alle ICT-gerelateerde producten leveren en veelal uit voorraad. Hierdoor heeft u maar één leverancier nodig op het gebied van ICT-producten. Omdat wij weten dat in de ICT-branche een snelle levertijd essentieel kan zijn, hanteren wij korte levertijden, veelal wordt er de dag van bestelling al verstuurd. Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen in onze winkel.

Naast losse componenten zijn wij ook gespecialiseerd in het assembleren van PC- en serverconfiguraties op maat. Hierdoor kunnen wij u een configuratie aanbieden die aan al uw wensen voldoet. Wij zien ernaar uit u te mogen verwelkomen als klant bij Informatique.

Tip: U kunt op elke pagina kiezen tussen in- en exclusief BTW prijzen.

Bel vandaag nog onze zakelijke afdeling:

010 5191699

Eigen aanspreekpunt

Als zakelijke klant heeft u een eigen accountmanager die met u meedenkt om samen te komen tot dé beste oplossing.

Ruime voorraad

Informatique houdt zelf voorraad aan en daardoor kunnen wij in heel veel situaties dezelfde dag nog leveren. Hebben wij iets niet op voorraad dan leveren wij doorgaans binnen 48 uur.

Prijsvoordeel

Bij grotere aanvragen doen wij u graag een extra scherp voorstel. Het is de moeite waard om in die gevallen even uw accountmanager te bellen.

Uitgebreid assortiment

Wij werken met meer dan 60 verschillende leveranciers en kunnen meer dan 150.000 verschillende producten leveren. En vaak uit eigen voorraad.

Snelle levering

Een uitgekiend logistiek systeem zorgt ervoor dat wij zeer snel en vrijwel foutloos leveren. Daarnaast leveren wij de volgende dag indien u op werkdagen voor 22.00 uur online hebt besteld en de order volledig voorradig is.

Kopen op rekening

Uiteraard kunnen bedrijven bij ons op rekening kopen. Bel ons voor de mogelijkheden.

Afhalen of verzenden

Vooraf geplaatste bestellingen kunnen (indien voorradig) direct worden afgehaald.