Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Creative Sound Blaster E5

564508
Creative Sound Blaster E5 | 70SB159000001
Beoordeling
Artikelnummer564508
Fabrikantcode70SB159000001
EAN code5390660185601
FabrieksgarantieGeen
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Creative Sound Blaster E5 is een 24-bits/192 kHz hoge-resolutie USB DAC en draagbare hoofdtelefoonversterker. Dankzij de precisiecomponenten, een hoofdtelefoonversterker van 600 Ohm die de beste is in zijn klasse en aptX-technologie voor Bluetooth, is de Sound Blaster E5 het perfecte geluidsaccessoire voor muziekliefhebbers, of ze nu onderweg zijn of achter hun PC of Mac zitten.

Audio met een hoge resolutie
Sound Blaster E5 kan audiobestanden decoderen variërend van MP3's en CD's (16-bits/44 kHz) tot hoge-resolutiebestanden van 24-bits/192 kHz, of het nu vanaf uw PC, Mac of ander smart device is.

Voorziet hoofdtelefoons met hoge impedantie van meer power met een schakelaar voor dubbele versterking
Een Texas Instrument TI6120A2-hoofdtelefoonversterker (een van de beste in zijn soort) biedt u de mogelijkheid om alle verkrijgbare hoofdtelefoons van meer power te voorzien. Hierdoor krijgt u helderheid, details en een totale harmonische vervormingswaarde (THD) van slechts 0,005%.

De hoofdtelefoon heeft een ontwerp voor 'stroom op aanvraag' in de hoofdtelefoonuitgang. Dit betekent dat de versterker snel kan reageren zonder het risico dat de uitvoer wordt vervormd. Wanneer plotseling een veel vermogen nodig is, kan de versterker extreem snel reageren zonder de ruis te verhogen. Dit betekent een verlaging van de signaal-ruisverhouding.

Hebt u verschillende normale en power-eisende hoofdtelefoons in uw verzameling? Met de schakelaar voor dubbele versterking kunt u uw hoofdtelefoon ook afstemmen op de juiste impedantie van de Sound Blaster E5. Hierdoor kunt u zelf het optimale volume van de muziek kiezen.

Gerelateerde artikelgroepen Creative Sound Blaster E5

Headsets
Klik hier voor Headsets
 
Headphones
Klik hier voor Headphones
 

Links met betrekking tot Creative Sound Blaster E5

.   http://nl.creative.com/p/sound-blaster/sound-blaster-e5


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.