Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Speedlink DECUS Respec Gaming Muis

570566
Speedlink DECUS Respec Gaming Muis | SL-680005-BKRDSpeedlink DECUS Respec Gaming Muis | SL-680005-BKRDSpeedlink DECUS Respec Gaming Muis | SL-680005-BKRD
Beoordeling
Artikelnummer570566
FabrikantcodeSL-680005-BKRD
EAN code4027301186819
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
De Speedlink Decus Respec Gaming Muis is jouw persoonlijke gaming muis. Pas hem op allerlei manieren aan zodat je ook tijdens langdurige gevechten je concentratie en precisie behoudt. Stel dankzij de configuratiesoftware je voorkeuren in en creëer een persoonlijke gamestijl waarmee je heerst in ieder gevecht. De verlichting van de muis sluit aan op de sfeer van de game, wat zorgt voor een professionele uitstraling. Daarnaast functioneert het als indicator voor het gekozen profiel en de huidige situatie. Tot slot zorgen de staande rubberen zijvlakken, de slipvrije muisknoppen en de brede vingerposities voor een optimaal comfort, zodat je urenlang achtereen kunt gamen.

Producteigenschappen Speedlink DECUS Respec Gaming Muis

Gewicht en omvang

Gewicht tuning

Kenmerken

Draadloos
Resolutie sensor
5000 dpi
Programmeerbare knoppen
7 x
Instelbare handpalmsteun

Design

Verlichting

Processor

Type
Optisch

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.