Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Microsoft Windows Vista Home Basic UK

900389
Beoordeling
Artikelnummer900389
Fabrikantcode66G-02141
EAN code0882224640619
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
LevertijdNiet meer leverbaar
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier
Windows Vista Home Basic is het instapniveau voor consumenten. Kenmerken zijn onder andere:

- Aanmerkelijke verbeteringen op het punt van beveiliging en betrouwbaarheid
- Ouderlijke beveiliging
- Windows Vista Basic-gebruikersinterface
- Innovaties op het gebied van zoeken en ordenen
- Betere netwerkvoorzieningen

Windows Vista Home Basic is gericht op makkelijke configuratie, veilig en betrouwbaar werken met de pc, betere verbindingen en zoals alle versies van Windows Vista compatibiliteit met een enorme reeks software, apparatuur en diensten die in gebruik zijn en waarop wordt vertrouwd. Degenen die hun pc alleen willen gebruiken voor zaken zoals surfen op internet, e-mailen met vrienden en familie of die eenvoudige documenten willen maken en deze makkelijk willen kunnen bewerken, hebben aan Windows Vista Home Basic een veiligere, betrouwbaardere en effectievere computeromgeving.

Wat betekent "BOX"
Een BOX versie is bestemd voor particulieren en bedrijven die zelf een nieuw systeem bouwen of een bestaand systeem upgraden met nieuwe hardware. Het upgraden van een oudere Windows versie is niet mogelijk, er kan uitsluitend een volledig nieuwe installatie worden uitgevoerd. Bij het openen van de verpakking kan dient u akkoord te gaan met de licentievoorwaarden en verklaart u een systeembouwer te zijn. U krijgt geen software ondersteuning van Informatique of van Microsoft, omdat wij ervan uitgaan dat u zelf over de juiste kennis beschikt.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.