Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 15cm DVI-D Dual Link Port Saver

168902
StarTech 15cm DVI-D Dual Link Port Saver | DVIDEXTAA6INStarTech 15cm DVI-D Dual Link Port Saver | DVIDEXTAA6IN
Beoordeling
Artikelnummer168902
FabrikantcodeDVIDEXTAA6IN
EAN code0065030845465
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 15,00

€ 12,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Verleng een DVI-D-poort met 15cm om onnodige belasting op de poort te voorkomen

De DVIDEXTAA6IN 15 cm DVI-D Port Saver-kabel/koppeling voorkomt dure reparaties aan een computer of scherm. Dit wordt bereikt door verlenging van de poort met 15 cm, waardoor het gewicht en de belasting worden geëlimineerd die normaal gesproken door een DVI-kabel op de poort worden uitgeoefend. Dit is met name handig in een omgeving waarin kabels vaak uit de poort worden getrokken en opnieuw erin worden gestoken.

De 15 cm DVI-D-kabel ondersteunt resoluties tot 2560x1600 en transmissiesnelheden tot 9,9 Gbit/sec en is volledig compatibel met DVI DDWG-standaards.

Ontworpen en gemaakt voor maximale duurzaamheid wordt deze hoogwaardige videokabel gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com.

The StarTech.com Advantage

- Voorkomt reparaties aan uw computer of beeldscherm door de poort te verlengen en zo de spanning te vermijden die erop zou ontstaan door het aansluiten van een DVI-D-kabel
- Gegarandeerde betrouwbaarheid

Producteigenschappen StarTech 15cm DVI-D Dual Link Port Saver

Kenmerken

Aansluiting 1
DVI-D
Aansluiting 2
DVI-D

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.