Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech HDMI over CAT6 Extender with 4-

169789
Startech HDMI over CAT6 Extender with 4- | ST121USBHDStartech HDMI over CAT6 Extender with 4- | ST121USBHD
Beoordeling
Artikelnummer169789
FabrikantcodeST121USBHD
EAN code0065030862363
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 268,00

€ 221,49 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met deze HDMI®-extenderset kunt u uw 1080p HD videobron weergeven op uw extern HDMI -scherm op een afstand tot 50 m met afgeschermde CAT6-kabels. De extender heeft een geïntegreerde 4-poorts USB 2.0 hub, waardoor u op uw weergavelocatie ook vier externe USB-randapparaten kunt aansluiten.

Kristalheldere beeldkwaliteit
Met deze HDMI-extender kunt u de kwaliteit van uw high-definition videosignaal behouden, samen met de bijbehorende 7.1 digitale audio, zelfs op een afstand van 50 m van uw bronapparaat. De extender ondersteunt resoluties tot 1920x1200 of 1080p - perfect om uw publiek te verbazen met op afstand bediende digitale signage in ziekenhuizen of winkelcentra.

Probleemloze USB-integratie op afstand
Met de geïntegreerde 4-poorts USB 2.0 hub kunt u op afstand tot vier USB-apparaten op uw externe scherm aansluiten, bedienen of toegang daartoe krijgen - geweldig voor flashdrives, printers, scanners, externe harde schijven en I/O-apparaten. Met USB-verlenging op afstand kunt u ook uw bronapparaat op afstand bedienen, wat ideaal is voor het toevoegen van touchscreeninterfaces aan uw scherm op markten of POS-kiosken.

Eenvoudige installatie en configuratie
Voor probleemloze configuratie biedt de HDMI-extender eenvoudige plug-and-play installatie zonder dat aanvullende software of stuurprogramma's noodzakelijk zijn. Bovendien geeft de extender de EDID-informatie in uw HDMI -signaal door en past automatisch de video-equalization aan , zodat u die niet handmatig hoeft te configureren. Ook worden montagemiddelen meegeleverd voor een nette en professionele installatie.

NB: Voor maximale prestaties moet voor deze extender een afgeschermde CAT6-kabel worden gebruikt. Als een niet-afgeschermde CAT6-kabel wordt gebruikt, is de maximumafstand beperkt tot 30 m. Bij gebruik van een CAT5-kabel is de maximumafstand 15 m.

De ST121USBHD wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.