Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech Gigabit Fiber SFP Transceiver S

169859
Startech Gigabit Fiber SFP Transceiver S | SFPG1320CStartech Gigabit Fiber SFP Transceiver S | SFPG1320CStartech Gigabit Fiber SFP Transceiver S | SFPG1320C
Beoordeling
Artikelnummer169859
FabrikantcodeSFPG1320C
EAN code0065030846677
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 65,00

€ 53,72 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De SFPG1320C Cisco®-compatibele gigabit glasvezel SFP-zendontvangermodule SM LC - 20 km is ontworpen om te voldoen aan MSA (Multi-Sourcing Agreement)-normen en is daardoor een kosteneffectieve manier om een single mode LC-poort aan uw gigabit glasvezelnetwerkapparatuur of glasvezelmediaconverter toe te voegen, die te vervangen of te upgraden.

Dankzij gegevenssnelheden van maximaal 1,25 Gbps en ondersteuning voor Digital Diagnostics Monitoring (DDM) kan deze LC SFP/Mini-GBIC-module via een MSA- of Cisco-compatibele SFP-poort op alle glasvezelnetwerkapparatuur worden geïnstalleerd. Deze glasvezelzendontvanger biedt gemak en schaalbaarheid en is volledig plugbaar, waardoor u de module kunt installeren zonder het netwerkverkeer te onderbreken of het apparaat opnieuw op te starten.

Deze 1310 nm single mode SFP-module is compatibel met Cisco-apparatuur.

Gedekt door een StarTech.com levenslange garantie en gratis levenslange technische assistentie.

StarTech.com Voordeel
- Vervanging van defecte of beschadigde SFP's/Mini GBIC's in MSA- of Cisco-compatibele apparatuur
- Deze module is uitgerust met een standaard single-mode LC-interface, die uw netwerkverbinding kan uitbreiden tot op 20 km afstand

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.