Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cisco IP Phone 8841, VoIP phone, SIP,

182291
Beoordeling
Artikelnummer182291
FabrikantcodeCP-8841-K9=
EAN code0882658698514
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 252,00

€ 208,26 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Cisco® IP-telefoon 8841 is een samenwerkingseindpunt van bedrijfsklasse dat high-fidelity, betrouwbare, veilige en schaalbare spraakcommunicatie levert voor kleine tot grote ondernemingen.

Met de Cisco IP-telefoon 8841 kun je je persoonlijke productiviteit verhogen door middel van een boeiende gebruikerservaring die zowel krachtig als gebruiksvriendelijk is. De IP-telefoon 8841 combineert een aantrekkelijk nieuw ergonomisch ontwerp met breedbandaudio voor kristalheldere spraakcommunicatie, 'always-on'-betrouwbaarheid, gecodeerde spraakcommunicatie om de beveiliging te verbeteren en toegang tot een uitgebreide suite van Unified Communications-functies van Cisco on-premises en gehost infrastructuurplatforms en beheer van gehoste oproepen door derden.

De Cisco IP-telefoon 8841 biedt vijf programmeerbare lijntoetsen. Je kunt toetsen configureren om meerdere telefoonboeknummers of oproepfuncties zoals snelkiezen te ondersteunen. Je kunt ook de productiviteit verhogen door meerdere oproepen voor elk telefoonboeknummer af te handelen met behulp van de functie voor meerdere oproepen per lijn. Vaste functietoetsen geven je met één druk op de knop toegang tot toepassingen, berichten, telefoonboek, evenals veelgebruikte belfuncties zoals wacht/hervatten, doorverbinden en conferentie. Akoestische toetsen met achtergrondverlichting bieden flexibiliteit voor het selecteren en schakelen van audiopaden.

Andere belangrijke kenmerken van de telefoon:
• De Cisco IP-telefoon 8841 biedt een 5-inch hoge resolutie (800 x 480) breedbeeld VGA-kleurendisplay met achtergrondverlichting. Gelokaliseerde taalondersteuning, inclusief tekst op het scherm van rechts naar links, voldoet aan de behoeften van wereldwijde gebruikers.
• De telefoon ondersteunt een ingebouwde Gigabit Ethernet-switch voor je pc-verbinding.
• Ondersteuning voor Cisco EnergyWise-technologie maakt de Cisco IP Phone 8841 energiezuiniger en milieuvriendelijker; de telefoon is gekwalificeerd door de Energy Star-organisatie.

Links met betrekking tot Cisco IP Phone 8841, VoIP phone, SIP,

.   https://www.cisco.com/c/en/us/products/collateral/collaboration-endpoints/unifie...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.