Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech USB 3.0 SD and microSD Card Rea

184786
StarTech USB 3.0 SD and microSD Card Rea | SDMSDRWU3ACStarTech USB 3.0 SD and microSD Card Rea | SDMSDRWU3ACStarTech USB 3.0 SD and microSD Card Rea | SDMSDRWU3AC
Beoordeling
Artikelnummer184786
FabrikantcodeSDMSDRWU3AC
EAN code0065030868181
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 20,00

€ 16,53 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze USB 3.0 geheugenkaartlezer is een snelle, eenvoudige manier om foto's en video's op uw SDT- en microSDT-kaarten te openen en te bewerken, waar u ook heen gaat. Compact en draagbaar is deze USB geheugenkaartlezer/-schrijver, en is geschikt voor een laptop, tablet, smartphone of desktopcomputer met een USB-CT- of USB-A-poort.

Maak uw werkstroom efficiënterer
De USB geheugenkaartlezer is ideaal voor fotografen, videografen en andere creatieve professionals omdat de efficiency van de werkstroom kan worden verbeterd. Als u foto's en video op uw DSRL- of videocamera opneemt, kunt u de kaartlezer direct gebruiken om de content te bekijken, delen of bewerken. Als u op locatie werkt of op reis bent, kunt u uw foto's en video's direct importeren naar uw USB-TypeT C of USB-A smartphone, tablet, laptop of desktopcomputer en de content openen, doorbladeren en bewerken.

De flash-geheugenkaartlezer bespaart u tijd bij het offloaden of bewerken van content, met hoge bestandoverdrachtsnelheden via USB 3.0 (ook bekend als USB 3.1 Gen 1). De kaartlezer is ook neerwaarts compatibel met USB 2.0, en daarmee gegarandeerd compatibel met oudere systemen.

Gemakkelijk te gebruiken
Deze geheugenkaartlezer biedt u snelle lees-/schrijftoegang tot SD- (Secure Digital) en microSD-kaarten, inclusief SDHCT (Secure Digital High Capacity) en SDXCT (Secure Digital Extended Capacity) versies van zowel SD- als microSD-kaarten. De kaartlezer is eenvoudig te gebruiken dankzij de gemakkelijke plug & play functie. Het ene uiteinde kan direct in de USB-C poort van uw laptop of ander apparaat worden gestoken, terwijl het andere uiteinde voor USB-A apparaten geschikt is. De twee geheugenkaartsleuven zijn hot swappable.

Ultieme mobiliteit
De kaartlezer is compact en duurzaam en biedt zo een draagbare oplossing en kan netjes in uw cameratas of laptoptas worden opgeborgen. Door zijn veelzijdige design kan de kaartlezer met zowel USB-C als USB-A apparaten worden gebruikt. Als u de kaartlezer niet gebruikt worden de USB connectoren beschermt door einddoppen.

De SDMSDRWU3AC wordt gedekt door een 2-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Gerelateerde artikelgroepen StarTech USB 3.0 SD and microSD Card Rea

USB Hubs
Klik hier voor USB Hubs
 
SD: Secure Digital
Klik hier voor SD: Secure Digital
 
MicroSD: Micro Secure Digital
Klik hier voor MicroSD: Micro Secure Digital

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.