Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa

184956
StarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa | GLCT10PKSTStarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa | GLCT10PKSTStarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa | GLCT10PKSTStarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa | GLCT10PKSTStarTech GIGABIT RJ45 Copper SFP, 10 Pa | GLCT10PKST
Beoordeling
Artikelnummer184956
FabrikantcodeGLCT10PKST
EAN code0065030864305
Fabrieksgarantie99 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 430,00

€ 355,37 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Perfect voor grootschalige toepassingen of installaties op meerdere apparaten, biedt dit bulkpakket van gigabit RJ45 koperen SFP-modules maximale kostenbesparingen. Gebouwd volgens nauwkeurige specificaties en volledig getest om maximale prestaties te garanderen, kunnen deze hoogwaardige transceivermodules worden geïnstalleerd in Cisco® switches en routers die de GLC-T SFP-transceivermodule ondersteunen, alsmede andere belangrijke merken netwerkapparatuur.

De SFP-transceivers bieden een betrouwbare en voordelige manier voor het toevoegen, vervangen of upgraden van de koperen Ethernet-poorten van uw 1000Base-T netwerkapparatuur, en worden ondersteund door een levenslange garantie.

Gebouwd voor betrouwbare netwerkprestaties
De SFP-transceivers in deze set van 10 worden vervaardigd door StarTech.com om aan OEM-specificaties te voldoen of te overtreffen en voldoen aan de MSA (Multi-Source Agreement) normen in de bedrijfstak. StarTech.com streeft de hoogste kwaliteitsnormen na en biedt een uitgebreid scala aan netwerkproducten zoals koperen en glasvezelnetwerkkaarten, glasvezel-mediaconverters, Ethernet switches en draadloze producten.

Volledig compatibel met Cisco en andere grote merken
Deze Gigabit RJ45 SFP's worden vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn 100% Cisco-compatibel; ze zijn gelijkwaardig aan de Cisco GLC-T SFP-transceiver. StarTech.com transceivers zijn geconfigureerd en volledig getest om te garanderen dat ze naadloos werken met Cisco of andere belangrijke merken netwerkapparatuur.

U kunt ervan verzekerd zijn dat het gebruik van SFP-producten van StarTech.com geen nadelige gevolgen heeft voor de garantiebescherming van uw netwerkapparatuur.

Comfortabel en schaalbaar
Deze SFP-transceivermodules bieden zowel gemak als schaalbaarheid en zijn volledig hot-pluggable, waardoor u deze kunt installeren zonder het netwerkverkeer te onderbreken of het apparaat opnieuw op te starten. Ze bieden een comfortabele oplossing, die compatibel is met een breed scala aan gigabit Ethernet-netwerkapparaten met een of meerdere poorten.

Ideaal voor gebruik in switches, routers en andere netwerkapparatuur, bieden de SFP's betrouwbare prestaties, waardoor u uw netwerk voordelig naar externe segmenten kunt uitbreiden. De SFP's ondersteunen auto-negotiation, een maximale afstand van 100 m en een maximale dataoverdrachtsnelheid van 1000 Mbps.

U kunt vertrouwen op GLCT10PKST voor betrouwbare prestaties, gedekt door een levenslange garantie en gratis levenslange technische ondersteuning.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.