Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

StarTech 1:2 USB2.0 Duplicator

186473
StarTech 1:2 USB2.0 Duplicator | USBDUP12StarTech 1:2 USB2.0 Duplicator | USBDUP12
Beoordeling
Artikelnummer186473
FabrikantcodeUSBDUP12
EAN code0065030849944
Fabrieksgarantie 6 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 182,00

€ 150,41 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voor het gemakkelijk en tegelijkertijd dupliceren van één USB 2.0 flashdrive naar twee flashdrives of het wissen van USD-flashdrives, zonder aansluiting op een computer

De USBDUP12 standalone flashdriveduplicator/wisser biedt een snelle en gemakkelijke oplossing voor het gelijktijdig klonen van een USB-flashdrive naar een of twee doel-USB-flashdrives of wissen van maximaal twee thumbdrives, zonder de drives op een computersysteem te hoeven aansluiten.

De flashdrivekopieerder waarmee snelle duplicaties tot 1,5 GB per minuut mogelijk zijn, is licht van gewicht en heeft een gebruikersvriendelijke interface inclusief een geïntegreerd LCD-scherm. De duplicator kan de volledige brondrive kopiëren of voor snellere back-ups alleen de gegevens op de drive.

Daarnaast kunnen op de doel-USB-poorten van de duplicator ook externe USB-opslagapparaten worden aangesloten. De standalone USB-duplicator ondersteunt het kopiëren/klonen naar SD/SDHC/Micro SD/MMC/Mini SD/CF-kaarten via een USB-multimediakaartlezer (apart verkrijgbaar), en naar harde schijven of solid-state drives via een harde-schijf-dockingstation of USB-behuizing.

De driveduplicator werkt ook als een flashdrivewisser, die gelijktijdig max. twee USB-drives kan wissen op verschillende manieren inclusief snel wissen en volledig wissen, alsmede veilig wissen, volgens de standaard voor veilig wissen van het Amerikaanse Ministerie van Defensie (DoD), waarbij de flashdrive 3 keer wordt gewist om te garanderen dat alle gegevens volledig zijn verwijderd.

Gerelateerde artikelgroepen StarTech 1:2 USB2.0 Duplicator

SATA Harddisks
Klik hier voor SATA Harddisks
 
2.5 inch harddisks
Klik hier voor 2.5 inch harddisks
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.