Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington SmartFit Sit/Stand Desk

187617
Kensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WWKensington SmartFit Sit/Stand Desk | K52804WW
Beoordeling
Artikelnummer187617
FabrikantcodeK52804WW
EAN code0085896528043
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 659,00

€ 544,63 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Volledig gemonteerd
Haal het bureau eenvoudig uit de verpakking en plaats het op uw standaardwerkblad om te kunnen genieten van de voordelen van kunnen zitten of staan terwijl u werkt.

Professionele structuur met twee niveaus
Verhoog uw productiviteit en comfort met het brede bureaubladoppervlak van 900 mm dat voldoende ruimte biedt voor een of twee monitoren, documenten en andere bureaubladaccessoires, een geïntegreerd plateau voor een toetsenbord en muis, en ergonomische schuinaflopende randen voor verminderde contactbelasting.

SmartFit-systeem
Het SmartFit-systeem, ontwikkeld met behulp van onderzoek van het Amerikaanse leger waarbij een direct verband werd gevonden tussen hand- en lichaamsafmetingen, ontdoet ergonomie van alle geheimzinnigheid en geeft u het vertrouwen dat u het bureau op de juiste positie gebruikt om letsel te voorkomen en comfort te verhogen.

Pneumatische lift met systeem voor spanningsaanpassing
Binnen enkele seconden kunt u eenvoudig tot maximaal 15,9 kg overbrengen van de zitstand naar de stastand en andersom door de hendel licht in te drukken. De gasveer zorgt voor vloeiende en moeiteloze overgangen.

Ruimtebesparend design
Het bureau past op een bureaubladoppervlak van slechts 533 mm diep, wat het ideaal maakt voor krappe kantoorruimten en hoekbureaus, en het beweegt recht omhoog en omlaag zodat het nooit buiten het bureaublad uitsteekt.

In hoogte verstelbaar over 580 mm
Het bureau biedt een uitstekend bereik voor mensen van verschillende lengten, doordat het tot een hoogte maar liefst 580 mm kan worden versteld zodat ook lange mensen (langer dan 1,80 meter) op de juiste hoogte kunnen werken.

Gewichtscapaciteit van 15,9 kg
Het hoofdplateau kan maximaal 13,6 kg dragen en het geïntegreerde plateau voor een toetsenbord en muis ondersteunt nog eens 2,3 kg extra, wat het geschikt maakt voor de meeste opstellingen met twee monitoren inclusief randapparatuur, zoals dockingstations en opslagstations.

Kabelbeheersysteem
Geleid de kabels van monitoren en accessoires eenvoudig door de beschikbare kabelhaken om uw bureaublad netjes en opgeruimd te houden.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.