Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Fury Challenger Gaming Muismat L

190216
Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860Fury Challenger Gaming Muismat L | NFU-0860
Beoordeling
Artikelnummer190216
FabrikantcodeNFU-0860
EAN code5901969405927
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 5,50

€ 4,55 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Zelfs de meest klassieke muis heeft een goede muismat nodig voor optimale werking. Daarom heeft Fury de serie Challenger ontworpen. Deze muismat is perfect voor FPS-type games. De juiste muismat in combinatie met een goede muis kan zorgen voor een significante stijging in jouw effectiviteit op het virtuele slagveld.
Snelheid en precisie
De Challenger muismatten zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen die de muiswrijving op het oppervlak vermindert. Hierdoor ben je gegarandeerd van een hoge nauwkeurigheid van de muisbewegingen. De bovenlaag van de muismat zorgt voor de benodigde snelheid en precisie. De rubberen onderkant zorgt voor meer grip en stabiliteit. De muismatten werken met alle typen sensoren.

Producteigenschappen Fury Challenger Gaming Muismat L

Design

Polssteun
Nee
Formaat
Large
Kleur
Zwart

Kenmerken

Materiaal
Rubber/Stof

Gewicht en omvang

Diepte
400 mm
Breedte
330 mm

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.