Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Arozzi Colonna Microphone, Gold

196628
Arozzi Colonna Microphone, Gold | COLONNA-GOLDArozzi Colonna Microphone, Gold | COLONNA-GOLDArozzi Colonna Microphone, Gold | COLONNA-GOLD
Beoordeling
Artikelnummer196628
FabrikantcodeCOLONNA-GOLD
EAN code0769498678879
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 113,00

€ 93,39 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Colonna-microfoon is geoptimaliseerd voor een verscheidenheid aan streaming. Met een breed opnamebereik en een groot aantal gebruikersaanpassingsfuncties is de Colonna perfect voor alles van podcasts, opnemen en gamestreaming.

Zware basis
De Colonna heeft een sterke en zware basis om hem stabiel te houden waar je hem ook plaatst. Het gegoten metaal is 0,8 kg (1,8 lbs.) Met een gecoate rubberen onderkant om de plaatsing op uw bureau te garanderen.

Koptelefoon aansluiting
De Colonna heeft een 3,5 mm koptelefoonaansluiting aan de onderkant. Sluit uw hoofdtelefoon aan en heb volledige audiocontrole op de toppen van uw vingers met de Volume & Gain-knoppen.

Producteigenschappen Arozzi Colonna Microphone, Gold

Bureaustandaard

Kenmerken

Gaming
Lengte snoer
3.00 m

Microfoon

Gevoeligheid Microfoon
114 dB
Frequentie microfoon
15-22000 Hz

Design

Kleur
Goud

Gewicht en omvang

Gewicht
1800 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.