Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

DrayTek Vigor 2620Ln LTE + VDSL2 router

196734
Beoordeling
Artikelnummer196734
FabrikantcodeV2620LN-A
EAN code4712909127882
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 325,00

€ 268,60 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De DrayTek Vigor 2620Ln LTE VDSL2 router is een analoge ADSL2 /VDSL2 router met dual-SIM 4G modem en WiFi. Het apparaat haalt 4G snelheden tot 150 Mbps en is voorzien van 2 Gigabit-poorten (1x LAN en 1x WAN/LAN), VPN en een firewall. Met failover bent u altijd verzekerd van een werkende internetverbinding.

VPN: veilig inloggen op afstand
Via de ingebouwde VPN-server kunt u vanaf een andere locatie veilig inloggen op het netwerk van de Draytek Vigor 2620Ln. Middels VPN wordt dan een beveiligde verbinding gecreëerd, wat bijvoorbeeld ideaal is voor thuiswerkers. Er zijn maximaal twee VPN-tunnels op te zetten zodat twee personen tegelijkertijd op het netwerk kunnen, waar ze zich ook bevinden.

Ingebouwde firewall
Voor een optimale netwerkbeveiliging is de Draytek Vigor 2620Ln voorzien van een uitgebreide firewall met onder andere Stateful Packet Inspection en DDoS bescherming. Schadelijke data worden tijdig gedetecteerd en onderschept voordat ze uw computer binnendringen. En wanneer een DoS aanval wordt gedetecteerd zal de firewall automatisch het verkeer met de aanvaller blokkeren. Daarnaast kunt u content filtering toepassen om schadelijke of aanstootgevende websites te blokkeren op basis van opgegeven URL's of zoekwoorden.

QoS en bandbreedte management
Met Quality of Service (QoS) kunt u instellen welke datastromen met prioriteit behandeld moeten worden. Geef bijvoorbeeld prioriteit aan VoIP- of videoverkeer om de kwaliteit van telefoongesprekken en video's te garanderen, ook wanneer het netwerk intensief wordt belast. Daarnaast kunt u per gebruiker een bandbreedtelimiet instellen en ongepaste (zware) toepassingen blokkeren, zoals downloaden via P2P-netwerken.

Multiple LAN
Het scheiden van verschillende interne netwerken kan eenvoudig met behulp van de Multiple LAN functie. Creëer meerdere subnets met een eigen DHCP server, waardoor aparte interne netwerken ontstaan. Zo kan een cameranetwerk of een gastennetwerk volledig worden gescheiden van het bedrijfsnetwerk.

Producteigenschappen DrayTek Vigor 2620Ln LTE + VDSL2 router

POTS (Analoog)
ISDN
USB host
VoIP
IPv6

Netwerk

Gigabit LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
2

Gerelateerde artikelgroepen DrayTek Vigor 2620Ln LTE + VDSL2 router

Netwerkkabels RJ45
Klik hier voor Netwerkkabels RJ45
 
Accesspoints & Bridges
Klik hier voor Accesspoints & Bridges
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.