Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Lexmark 56F0Z00 Imaging Unit 60k

199016
Beoordeling
Artikelnummer199016
Fabrikantcode56F0Z00
EAN code0734646637497
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd4-7 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 57,00

€ 47,11 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Consistente en uitmuntende afbeeldingskwaliteit. Langdurige systeembetrouwbaarheid. Superieure duurzaamheid. Innovatief trilvrij afdruksysteem.

Waarde

Een enorme verbetering in gebruiksduur. Kies voor fenomenale prestaties en maximumrendement voor een optimale investering in efficiëntie - en in de toekomst van uw bedrijf.

Ideale combinatie

Officiële Lexmark supplies zijn ontworpen om een ideale combinatie te vormen met uw Lexmark printer voor uitmuntende afdrukkwaliteit van de eerste tot en met de laatste pagina.

Lexmark inzamelingsprogramma voor cartridges (LCCP)

Kiezen voor duurzaam was nog nooit zo makkelijk. Laat ons u helpen bij het recyclen van al uw gebruikte Lexmark supplies. Het is simpel, slim en altijd gratis.

Lexmark Retourprogramma

Lexmark retourprogramma beeldverwerkingunits zijn gepatenteerde producten die worden verkocht tegen een speciale prijs onder de voorwaarde dat de beeldverwerkingsunits slechts eenmalig wordt gebruikt. De klant stemt ermee in na afloop van dit eenmalige gebruik de beeldverwerkingsunit uitsluitend naar Lexmark te retourneren voor herfabricage en/of recycling. Retourprogramma beeldverwerkingunits zijn ontworpen om de werking te beëindigen wanneer het geschatte einde van de levensduur (zoals vastgesteld door Lexmark) is bereikt. Daarnaast zijn de beeldverwerkingsunits ontworpen om het geheugen in de printer/MFP van de klant automatisch bij te werken als bescherming tegen het gebruik van valse en/of ongeautoriseerde beeldverwerkingunits van derden. Klanten die niet akkoord gaan met deze voorwaarden, kunnen vervangende beeldverwerkingsunits zonder deze voorwaarden aanschaffen via de website van Lexmark.

Imaging unit

Deze imaging unit is ontworpen om optimale prestaties te leveren in combinatie met Unison-toner. Unison-toner is essentieel voor optimale prestaties van Lexmark afdruksystemen. De unieke samenstelling produceert uitmuntende afbeeldingskwaliteit, voegt langdurige betrouwbaarheid toe aan het afdruksysteem en draagt bij aan uitmuntende duurzaamheid -- allemaal in een innovatief trilvrij afdruksysteem.

Lexmark 56F0Z00

Printkleuren: Zwart
Paginaopbrengst: 60.000 pagina's
Printtechnologie: Laser
Aantal per verpakking: 1 stuk(s)
Type verpakking: Doos

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.