Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Epson ELPDC13, Digitale documentcamera

200959
Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040Epson ELPDC13, Digitale documentcamera | V12H757040
Beoordeling
Artikelnummer200959
FabrikantcodeV12H757040
EAN code8715946610115
Fabrieksgarantie36 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 470,00

€ 388,43 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze gebruikersvriendelijke documentcamera bevat een reeks van functies voor in het klaslokaal, waardoor het de ideale partner voor Epson-projectoren voor het onderwijs wordt.

Breng lessen tot leven met deze gebruikersvriendelijke documentcamera en toon afbeeldingen en voorwerpen in Full HD op een groot scherm aan de hele klas. Dankzij een reeks slimme functies en voorzieningen kunnen docenten nu een dynamische omgeving creëren die het leren vergemakkelijkt voor studenten. Vanwege het geringe gewicht en draagbare ontwerp is de camera gemakkelijk mee te nemen naar een ander klaslokaal.

Weergave in Full HD
Geef beelden en 3D-objecten in Full HD weer met ongelofelijk detailniveau, zodat de hele klas het kan zien. Dankzij een groot A3-opnamevlak kunnen twee volledige pagina's van een tekstboek worden weergegeven. Videostreaming verloopt soepel met indrukwekkende helderheid en zonder bewegingsvervaging met 30 frames per seconde. Dankzij een 16x digitale zoom en een ingebouwd LED-lampje worden zelfs de meest fijne details zichtbaar. Ideaal voor wetenschapslessen is dat piepkleine voorwerpen kunnen worden weergegeven op een groot scherm dankzij een microscoopopzetstuk.

Extra flexibiliteit
Dankzij de capaciteit voor parallelle video-uitvoer kunnen live beelden en video-inhoud, ook van SD-kaart, naar meerdere schermen worden uitgevoerd. Met de splitscreen-functie kunnen leerkrachten twee beelden naast elkaar weergeven om belangrijke onderwijspunten te helpen benadrukken, zoals het groeien van planten en dieren. Leerkrachten kunnen leerlingen bij de les houden door de documentcamera rechtstreeks vanaf het geprojecteerde beeld voor in het klaslokaal te bedienen, met inbegrip van het starten en stoppen van video-opnamen.

Draagbaar en lichtgewicht
De documentcamera is licht en draagbaar en wordt met een draagtas van zacht materiaal geleverd om het heen en weer verplaatsen tussen klaslokalen te vergemakkelijken. Een Kensington-slot en beveiligingsstang kunnen scholen en onderwijsinstellingen extra gemoedsrust bieden wanneer de camera onbeheerd wordt achtergelaten of niet wordt gebruikt.

Producteigenschappen Epson ELPDC13, Digitale documentcamera

Lichtbron

Soort lamp
LED

Beeldscherm

Resolutie
1920x1080

Design

Kleur
Wit

Beeldprojectie

Short Throw
3D Ready

Lamp

LED Lamp

Poorten & interfaces

Cardreader
HDMI
DVI

Audio

Ingebouwde speaker

Aansluitingen

MHL Ready
D-Sub
Component
S-Video
Wireless LAN
SD-kaart lezer

Design

Opberg etui

Netwerk

Ethernet LAN

Energie

Stroomverbruik
13 Watt

Gewicht en omvang

Hoogte
447 mm
Diepte
317 mm
Breedte
270 mm
Gewicht
2.50 kg

Kenmerken

Afstandsbediening

Lenssysteem

Zoomcapaciteit

Inhoud van de verpakking

Meegeleverde kabels
AC

Gerelateerde artikelgroepen Epson ELPDC13, Digitale documentcamera

Projector Accessoires
Klik hier voor Projector Accessoires
 
Projectorlampen
Klik hier voor Projectorlampen
 
Projectieschermen
Klik hier voor Projectieschermen

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.