Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Glorious Gaming Race Tastatu Polssteun

203698
Glorious Gaming Race Tastatu Polssteun | GSW-100Glorious Gaming Race Tastatu Polssteun | GSW-100Glorious Gaming Race Tastatu Polssteun | GSW-100
Beoordeling
Artikelnummer203698
FabrikantcodeGSW-100
EAN code0857372006167
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 29,00

€ 23,97 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De glorieuze polssteun heeft een schuimkerninterieur, gewikkeld in een glad stoffen oppervlak en versterkt met dubbel vergrendelde gestikte randen, voor een comfortabele typ- en gamingervaring met je mechanische toetsenbord. Met ons unieke oppervlak kunt u comfortabel uw handen over het oppervlak laten glijden, waardoor elke vorm van irritatie van de huid wordt voorkomen. De binnenkant van schuim biedt een zachte maar ondersteunende basis om je polsen te allen tijde in de meest ergonomische positie te houden. Aan de onderkant van het polskussen bevindt zich een zware, antislip rubberen basis, die voorkomt dat de polssteun beweegt tijdens gebruik.

Producteigenschappen Glorious Gaming Race Tastatu Polssteun

Design

Kleur
Zwart

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.