Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Gelid Solutions Lumen RGB, Black

205748
Beoordeling
Artikelnummer205748
FabrikantcodeGZ-RGB-01
EAN code4897025782303
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 12,00

€ 9,92 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Gelid Solutions Lumen RGB - Black biedt een eenvoudige manier om RGB aan uw pc toe te voegen. Het beschikt over het dubbelzijdige vest-koellichaam om DRAM-koeling te verbeteren en de RGB-module met een standaard 3-pins ventilatorconnector die op elk moederbord kan worden bevestigd. De RGB-functies zijn volledig automatisch en er is geen externe hardware of software nodig om de verlichtingsmodi in te stellen.

Lumen is gemaakt van hoogwaardige componenten en ondersteunt alle typen en vormfactoren van DDR2 / DDR3 / DDR4 RAM-modules die zijn ontworpen voor desktops. Het zorgt voor een snelle installatie en past perfect bij high-performance DRAM om de overklokmogelijkheden te vergroten en je gaming-installatie te voorzien van spectaculaire RGB-verlichting.

Producteigenschappen Gelid Solutions Lumen RGB, Black

Gewicht en omvang

Lengte
139 mm

Design

Kleur
RGB

Gerelateerde artikelgroepen Gelid Solutions Lumen RGB, Black

PC Behuizingen
Klik hier voor PC Behuizingen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.