Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition

205811
Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition | 2960840Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition | 2960840Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition | 2960840Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition | 2960840
Beoordeling
Artikelnummer205811
Fabrikantcode2960840
EAN code3362932915553
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd6-9 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 105,00

€ 86,78 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition: Ergonomische replica van de Airbus-throttle-quadrant, met magnetische technologie, lijntoestelfunctionaliteit, straalomkeerders en replicabedieningen. Compatibel met de PC.

De TCA Quadrant Airbus Edition is, al of niet samen gebruikt met de TCA Sidestick Airbus Edition (wordt apart verkocht), een multifunctionele throttle-quadrant voor de burgerluchtvaart, voorzien van vele functies die aan een totaal van 16 actieknoppen kunnen worden toegewezen.

De weerstandschroef van de throttle-quadrant kan eenvoudig worden afgesteld aan de eigen voorkeur, of aan het soort game waarin wordt gevlogen. De thrusthendels gaan vergezeld van het beroemde straalomkeermechanisme. Ook zijn er realistische standen ("Idle" / "Climb" / "Flex" / "TO/GA") en twee "Engine Master"-keuzeschakelaars. Deze voorzieningen garanderen een uitstekende controle over het vliegtuig en veilige en fantastisch realistische landingen.

De TCA Quadrant Airbus Edition beschikt over het befaamde eigen H.E.A.R.T (HallEffect AccuRate Technology) systeem van Thrustmaster dat gamers een verbeterd realisme biedt dankzij de ingebouwde magnetische sensors die een resolutie tot 16 bits hebben. Deze contactloze magnetische sensortechnologie zonder potmeters, geeft de throttle-quadrant een onbeperkte levensduur.

Het product is compatibel met de PC (Windows 10, 8).

Belangrijke punten:
• Ergonomische replica throttle-quadrant, geïnspireerd door de iconische vluchtbesturing van de Airbus
• 2 navigatie-assen met 16 knoppen en bedieningen (standen, schakelaars en zelfs een straalomkeermechanisme) voor een breed scala aan mogelijkheden tijdens opstijgen, in de lucht, landen en op de grond
• Met de mechanische selectors kun je de standen en straalomkeerders uitschakelen (overschakelen naar lineaire as-modus) zodat je elk type toestel zo flexibel mogelijk bestuurt.
• Contactloze magnetische sensors zonder potmeters garanderen een onbeperkte levensduur en optimale precisie
• Compatibel met de Thrustmaster T.Flight Rudder Pedals (TFRP) en Thrustmaster Pendular Rudder (TPR) roersystemen, en met de TM Flying Clamp (worden alle apart verkocht)



Producteigenschappen van Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition

    • https://youtu.be/i4zRLN8eJSQ

Aanvullende producten voor Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition

Artnr Omschrijving Ga Prijs
205813 Thrustmaster TM Flying Clamp 12 € 79,00

Gerelateerde artikelgroepen Thrustmaster TCA Quadrant Airbus Edition

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.