Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cherry Ergonomische Rollermuis

206840
Cherry Ergonomische Rollermuis | JM-R0100Cherry Ergonomische Rollermuis | JM-R0100Cherry Ergonomische Rollermuis | JM-R0100
Beoordeling
Artikelnummer206840
FabrikantcodeJM-R0100
EAN code4025112091964
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 374,00

€ 309,09 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Hoe breder het toetsenbord, hoe verder de rechterarm naar rechts beweegt. Weg van het lichaam. De arm neemt een onnatuurlijke houding aan, test het gewoon zelf, hierdoor ontstaat er spanning in de schouder en nek. Waarvan we vaak niet eens weten waar ze vandaan komen! De CHERRY Ergonomische Rollermuis doet het anders. Het is zo breed als een toetsenbord, dus je handen zijn altijd in een natuurlijke positie!

In tegenstelling tot een conventionele muis bestuurt u de cursor door een langwerpige rolbalk in te drukken en te rollen. Daarnaast kun je op de stick drukken en ermee klikken. Het hoogtepunt: het is geen echte, maar een gesimuleerde klik. Dit heeft een enorm voordeel: u als gebruiker kunt de gesimuleerde klik aanpassen - hoe stevig of licht deze moet zijn. Of wil ik een klik of heb ik liever geen? Er is geen ander invoerproduct zoals dat. Dankzij de intuïtieve bediening ben je in een mum van tijd gewend aan de CHERRY ROLLERMOUSE. En je wilt niet meer zonder!

De bewegingen van de rollerbar worden optisch gescand met maximaal 2800 dpi. In gewone taal betekent dit: een zeer hoge resolutie, uiterst nauwkeurig en ongelooflijk intuïtief. Als de cursor te snel voor je is, kun je de resolutie verlagen naar 600 dpi. Maar het is niet alleen de snelheid die kan worden aangepast: extra toetsen voor kopiëren, plakken en dubbelklikken maken het werken merkbaar gemakkelijker. De CHERRY ROLLERMOUSE is niet alleen gezonder, maar ook leuker!



Producteigenschappen Cherry Ergonomische Rollermuis

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Vormfactor
Tweehandig

Prestatie

Bedoeld voor
Kantoor

Kenmerken

Aansluiting
USB Type-A
Aantal knoppen
8
Aanpasbare bewegingsresolutie
Ergonomisch ontwerp
Ondersteuning voor meerdere apparaten

Energie

Stroombron
Kabel

Gewicht en omvang

Breedte
410 mm
Diepte
82 mm
Hoogte
24 mm
Gewicht
710 gram

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
2800 dpi

Producteigenschappen van Cherry Ergonomische Rollermuis

    • https://youtu.be/Hd_QfFqqbbk

Gerelateerde artikelgroepen Cherry Ergonomische Rollermuis

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.