Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Logitech MX Anywhere 3 voor Mac

207484
Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991Logitech MX Anywhere 3 voor Mac | 910-005991
Beoordeling
Artikelnummer207484
Fabrikantcode910-005991
EAN code5099206092969
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 94,00

€ 77,69 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
GEPERFECTIONEERD VOOR MAC
Haal meer uit je Mac met MX Anywhere 3 voor Mac die ontworpen is om naadloos op je Mac en iPad te werken.1De functies voor tracking, scrollen en aanpassing van de knoppen worden beheerd door iPadOS en zijn afhankelijk van de ondersteuning van de gebruikte toepassing MX Anywhere 3 voor Mac is de ultieme muis voor creators die veel onderweg zijn, of je nu thuis werkt of vanuit een café of in de luchthaven.


HET SCROLWIEL OPNIEUW UITGEVONDEN
Elektromagnetisch scrollen met MagSpeed is zo precies dat het op een pixel kan stoppen en snel genoeg om 1000 regels per seconde te scrollen. Oh, en het is bijna stil.

Het bewerkte staal van het scrolwiel zorgt voor uitstekende tactiliteit en een dynamische traagheid die je voelt, maar niet hoort.

OVERAL COMFORTABEL
MX Anywhere 3 voor Mac beschikt over een compact, onopvallend ontwerp dat is gemaakt voor de vorm van je hand zodat je urenlang comfortabel kunt werken, waar je ook bent. De siliconen zijgrepen zorgen voor een zacht gevoel.

MX Anywhere 3 voor Mac is ontworpen voor ultieme mobiliteit. Doe hem in je tas en ga waar je wilt. Na maanden van gebruik onderweg is hij gemakkelijk schoon te maken.

TRACK OVERAL, ZELFS OP GLAS
MX Anywhere 3 voor Mac trackt op vrijwel elk oppervlak, waaronder glas2Glas van minimaal 4 mm dik. Zo kun je ononderbroken aan je bureau, in een café en zelfs op de bank werken.

OPLADEN VAN USB-C NAAR USB-C
De oplaadkabel van USB-C naar USB-C maakt direct verbinding met je Mac zonder onhandige dongle. De MX Anywhere 3 voor Mac gaat volledig opgeladen 70 dagen mee en na één minuut snelladen kun je weer drie uur vooruit3Batterijlevensduur kan variëren, afhankelijk van gebruiks- en computeromstandigheden..

MODERN ONTWERP, HOOGWAARDIGE MATERIALEN
MX Anywhere 3 is speciaal voor Mac-gebruikers ontworpen, ontwikkeld en gemaakt. Door de elegante afwerking in Pale Gray past de MX Anywhere 3 voor Mac perfect bij je iMac, MacBook en iPad.

macOSEN APP-SPECIFIEKE AANPASSINGEN
Pas de MX Anywhere 3 voor Mac aan je creatieve workflow aan.

De MX Anywhere 3 voor Mac is volledig aanpasbaar in macOS en voor vrijwel elke app die je gebruikt en je werkt sneller met vooraf gedefinieerde aanpassingen die optimaal zijn afgestemd op je favoriete apps*. Adobe Photoshop®, Adobe Premiere Pro, Final Cut ProT, Google ChromeT, Safari en Microsoft Word®, Excel® en PowerPoint®.

COMPATIBEL MET iPad
MX Anywhere 3 voor Mac is compatibel met iPadOS, zodat je kunt genieten van de geavanceerde functionaliteit van MX wanneer je de iPad als computer of als onderdeel van je set-up met meerdere apparaten gebruikt1De functies voor tracking, scrollen en aanpassing van de knoppen worden beheerd door iPadOS en zijn afhankelijk van de ondersteuning van de gebruikte toepassing.

Producteigenschappen Logitech MX Anywhere 3 voor Mac

Kenmerken

Aansluiting
Bluetooth
Soort knoppen
Drukknoppen
Aantal knoppen
6
Scroll richtingen
Verticaal/Horizontaal
Aansluitbereik
10 m
Gaming
Compact
Extra navigatie knoppen
Ergonomisch ontwerp
Vormfactor
Rechtshandig

Design

Kleur
Grijs

Verbinding

Micro ontvanger

Netwerk

Bluetooth

Accu

Type batterij
Ingebouwde accu

Energie

Stroombron
Batterijen

Gewicht en omvang

Hoogte
34.4 mm
Breedte
65 mm
Diepte
100.5 mm
Gewicht
99 g

Verpakking

Hoogte verpakking
160 mm
Breedte verpakking
55 mm
Diepte verpakking
116 mm
Gewicht verpakking
240 g

Muis kenmerken

Scroll type
Wiel
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
4000 dpi
Bewegingsdetectietechnologie
Optisch

Gerelateerde artikelgroepen Logitech MX Anywhere 3 voor Mac

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.