Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Startech Ergonomische Voetensteun

208643
Startech Ergonomische Voetensteun | FTRST2Startech Ergonomische Voetensteun | FTRST2
Beoordeling
Artikelnummer208643
FabrikantcodeFTRST2
EAN code0065030887380
Fabrieksgarantie60 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijdonbekend
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 31,00

€ 25,62 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Deze Startech Ergonomische Voetensteun voor onder het bureau verbetert je comfort en productiviteit, doordat je de hele dag een ergonomische positie behoudt. Het is een voordelige manier om je werkplek aan te passen. Zorg voor maximaal comfort bij je bureau met de schommelfunctie van de voetensteun.

Geïntegreerde opslag van stekkerdoos
De ergonomische voetsteun heeft een geïntegreerde opslag voor een eenrijige stekkerdoos alsmede geïntegreerd kabelbeheer voor alle apparaten die op de stekkerdoos zijn aangesloten. Dit biedt comfort zonder het kabelmanagement van je werkplek te verstoren.

Meer beweging terwijl je zit
Dankzij het schommelontwerp kun je je voeten heen en weer bewegen, waardoor je je enkels en kuiten kunt rekken. De ergonomische voetsteun voor je bureau tilt je voeten op voor een betere bloedsomloop en minder vermoeidheid.

Antislip rubberen oppervlak
Het met rubber beklede platformoppervlak voorkomt dat je voeten van de voetsteun glijden. Daardoor is de voetsteun het ideale hulpmiddel voor je bureau.

Producteigenschappen Startech Ergonomische Voetensteun

Processor

Type
Voetsteun

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.