Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon Light S, Gaming Muis

209120
Sharkoon Light S, Gaming Muis | 4044951029303Sharkoon Light S, Gaming Muis | 4044951029303Sharkoon Light S, Gaming Muis | 4044951029303Sharkoon Light S, Gaming Muis | 4044951029303Sharkoon Light S, Gaming Muis | 4044951029303
Beoordeling
Artikelnummer209120
Fabrikantcode4044951029303
EAN code4044951029303
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 23,00

€ 19,01 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Sharkoon Light² S combineert een kenmerkend licht gewicht met een ergonomisch uniform design dat zowel links als rechtshandig gebruikt kan worden. Dankzij de honinggraatstructuur heeft deze gaming-muis een stevige grip en een bijzonder laag gewicht van slechts 78 gram. Daardoor is hij intuïtief en comfortabel in het gebruik voor urenlange gamesessies. Dankzij de krachtige optische sensor van maximaal 6.200 DPI en acht vrij toe te wijzen muisknoppen is deze gaming-muis geschikt voor verschillende genres en speelstijlen.

Tweehandig design. De Light² S biedt een vederlicht gevoel tijdens het gamen, zowel voor links- als rechtshandige spelers. Dankzij het volledig symmetrische ontwerp kan hij gebruikt worden met de dominante hand en de gewenste greep. In overeenstemming met het design heeft de Light² S twee duimknoppen aan elke kant, die vrij toegewezen kunnen worden via de gamesoftware. De uniforme vorm van de gaming-muis ligt lekker in de hand en zorgt samen met de speciale honinggraatstructuur voor een stevige grip, ongeacht of dat nu links of rechts is.

Vederlichte prestaties. Als gaming-muis uit de Light²-serie beschikt ook de Light² S over een bijzonder opvallend licht gewicht. Dankzij de honinggraatbehuizing weegt hij slechts 78 gram, waardoor hij lekker licht in de hand ligt. Ondanks het kleine gewicht is de muis uitermate robuust, dankzij zijn symmetrische vorm en het speciale ontwerp van de behuizing. Daardoor is hij bijzonder geschikt voor langdurige gamesessies.

Flexibiliteit zonder limiet. De bediening van de Light² S heeft veel profijt van zijn lichte gewicht. Snelle, soepele bewegingen kunnen moeiteloos worden uitgevoerd, terwijl elke gebeurtenis volledig onder controle blijft. De vier muisvoetjes zijn gemaakt van 100 procent PTFE, zodat de muis soepel over de muismat kan glijden voor ononderbroken gameplezier en hoge snelheden. Een ultraflexibel snoer van gevlochten textiel biedt meer flexibiliteit en bijna onbeperkte bewegingsvrijheid.

Gemaakt voor nauwkeurigheid. Voor nauwkeurig richten en tracken gebruikt de Light² S een optische PixArt PAW3327-sensor. Dit levert een resolutie van tot 6.200 DPI op, die via de Light² S-software vrij kan worden aangepast en opgeslagen in vijf stappen. De stappen kunnen op elk moment gewijzigd worden met behulp van de DPI-schakelaar op de muis. Samen met de acht vrij toe te wijzen knoppen is de muis geschikt voor een breed scala aan toepassingen, en hij kan worden aangepast aan de vereisten van verschillende gamegenres.

Chique verlichting. De sierlijke symmetrische vorm van de Light² S wordt aangevuld met een sfeervolle rgb-verlichting. Een lichtstrook loopt rond de Light² S van de ene muisknop naar de andere om het gestroomlijnde design te benadrukken. Door de honinggraatstructuur aan de achterkant van de muis is het verlichte Sharkoon-logo te zien als een subtiel hoogtepunt. Door middel van de software voor de Light² S kan de verlichting ook worden gepersonaliseerd met verschillende effecten en kleuren uit het gehele rgb-spectrum.



Producteigenschappen Sharkoon Light S, Gaming Muis

Design

Kleur
Zwart

Kenmerken

Vormfactor
Tweehandig

Design

Verlichting

Prestatie

Bedoeld voor
Gamen

Kenmerken

Draadloos
Aansluiting
USB Type-A
Snoerlengte
1.80 m
Aantal knoppen
8
Programmeerbare muisknoppen
Aantal programmeerbare knoppen
8
Aanpasbare bewegingsresolutie
Trackingsnelheid muis
220 ips
Versnelling (max)
30 G
Ingebouwd geheugen

Energie

Stroombron
Kabel

Gewicht en omvang

Breedte
66 mm
Diepte
126 mm
Hoogte
40 mm
Gewicht
78 gram

Muis kenmerken

Bewegingsdetectietechnologie
Optisch
Aantal scroll wheels
1
Bewegingsresolutie
6200 dpi

Producteigenschappen van Sharkoon Light S, Gaming Muis

    • https://youtu.be/bQKK6ISDQlA

Andere klanten kochten ook

Artnr Omschrijving Ga Prijs
209567 Sharkoon SKILLER SGK30 Red 24 € 34,95
Aanbieding

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon Light S, Gaming Muis

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Links met betrekking tot Sharkoon Light S, Gaming Muis

.   https://nl.sharkoon.com/product//29303


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.