Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Cooler Master Extension Cable Kit, W/Z

209297
Beoordeling
Artikelnummer209297
FabrikantcodeCMA-NEST16WTBK1-GL
EAN code4719512097380
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 47,00

€ 38,84 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Cooler Master Sleeved Extension Cable Kit levert universele ATX-kabelverlengingen met hoogwaardige gekleurde kabelhulzen. De set bevat 7 stuks om al je hoofdsysteemkabels te dekken. Het drielaagse beschermende ontwerp biedt bescherming tegen verschillende gevaren zoals zuur en schimmel zonder in te boeten aan flexibiliteit. Als klap op de vuurpijl zijn de kabels gemaakt met 16AWG-draad voor een betere hittebestendigheid en lagere omgevingstemperaturen dan de industriestandaard 18AWG-kabels. Of je PSU nu vaste of modulaire bekabeling heeft, met deze kit kun je je kabels stijlvol beheren.

30 cm kabellengte
Deze kabelverlengingen zijn 30 cm lang om je voldoende speling te geven om je door de fabriek geleverde kabels te verbergen, maar niet zozeer dat je te maken krijgt met een grote hoeveelheid extra rommel achter je moederbordplaat. Voor de meeste standaard ATX-behuizingen bieden deze kabelverlengingen je een comfortabele hoeveelheid bekabeling met omhulsels, zodat je de professioneel ogende build kunt hebben die je altijd al wilde hebben.

Universele connectoren
De gekleurde verlengkabelset maakt gebruik van universele ATX-connectoren, waardoor de verlengkabels compatibel zijn met alle standaard ATX-voedingskabels die momenteel op de markt zijn. Of je nu een Cooler Master PSU hebt of een model van een ander bedrijf, je kunt deze verlengkabels nog steeds gebruiken met je huidige of toekomstige systeem. Laat merknamen je er niet van weerhouden je systeem eruit te laten zien zoals jij dat wilt.

De gekleurde verlengkabelset biedt voldoende verlengkabels om een 16 EPS-pins moederbord en twee 16-pins GPU-build volledig te ondersteunen.

Meegeleverde kabeltypen: 1 x ATX 24-pins, 1 x CPU 8 (4 + 4) pins, 1 x CPU 8-pins, 2x PCI-e 6 + 2-pins, 2 x PCI-e 8-pins

Links met betrekking tot Cooler Master Extension Cable Kit, W/Z

.   https://www.coolermaster.com/catalog/power-supplies/cable-kit/colored-extension-...


Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.