Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Asus USB3.0 HZ-3A Docking Station

209563
Beoordeling
Artikelnummer209563
Fabrikantcode90XB05GN-BDS000
EAN code4716659885412
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 172,00

€ 142,15 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Met de onlangs geüpgradede ASUS USB3.0 HZ-3A Plus Dock kunt u uw laptop eenvoudig aansluiten op al uw accessoires, en beschikt u ook over handige netwerk- en audioverbindingen! Het maakt verbinding met uw pc via een enkele USB-kabel en heeft twee USB 3.0-poorten aan elke kant die nu een krachtige snellaadfunctie ondersteunen om uw draagbare apparaten snel op te laden. We hebben ook een DC-out 90W-opladerpoort toegevoegd om uw laptop tussentijds op te laden.

De HDMI-poort op het HZ-3A Plus Dock ondersteunt videoresoluties tot 4K UHD op compatibele externe tv's of monitoren, en er is ook een DVI-I-poort zodat je je Windows-desktop naadloos kunt uitbreiden naar twee externe schermen tegelijk. Het HZ-3A Plus-dockingstation bevat de nieuwste stuurprogramma's en firmware voor Windows 10 en oudere Windows-versies en is volledig achterwaarts compatibel met USB 2.0 pc's * en apparaten. Met zijn handige extra poorten - inclusief hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen en een snelle gigabit Ethernet-poort - is het HZ-3A Plus Dock de beste connectiviteitsoplossing voor elke laptop of pc met een beperkt aantal poorten.

Volledige connectiviteit Het ASUS USB 3.0 HZ-3A-dockingstation is een one-stop-upgrade voor uw laptop, met zijn handige extra poorten - inclusief hoofdtelefoon- en microfoonaansluitingen en een snelle gigabit Ethernet-poort - is het HZ-3A-dockingstation de beste connectiviteitsoplossing voor elke laptop of pc met een beperkt aantal poorten.

Handig en efficiënt Het product kan tot 2 extra displays toevoegen, die zorgen voor een handige en efficiënte visuele werkruimte.

USB-oplader functie De ASUS USB3.0_HZ-3A Plus DOCK doet veel meer dan u naadloze toegang geven tot meerdere apparaten, het beschikt ook over het opladen van handheld-apparaten.

Het dockingstation kan zelfs uw apparaten van stroom voorzien, zelfs als de laptop is losgekoppeld met een maximale output van 5V * 1.5A / 7.5W.

Standaard voor comfortabel kijken en typen Het dockingstation wordt geleverd met een verstelbare standaard die draagbaar is en gemakkelijk op en af te zetten is. De standaard ondersteunt uw Ultrabook voor betere kijkhoeken en verbeterde luchtstroom.

Snelle installatie Sluit een enkele USB 3.0-kabel aan om uw beeldschermen en accessoires aan te sluiten.

Producteigenschappen Asus USB3.0 HZ-3A Docking Station

Poorten & interfaces

Aantal USB3.2 Gen1 poorten type A
4
Cardreader
Aantal HDMI poorten
1 x
Aantal hoofdtelefoon uitgangen
1
Resolutie (max. | digitaal )
3840 x 2160 pixels

Kenmerken

Hostinterface
USB 3.2 Gen 1 Type-B
Microfoon, line-in ingang

Netwerk

Ethernet LAN
Aantal LAN poorten (RJ45)
1

Design

Kleur
Zwart

Energie

Type stroombron
DC

Aansluitingen

Type aansluiting
3.5mm

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Gewicht en omvang

Diepte
335 mm
Breedte
65.65 mm
Hoogte
24.09 mm
Gewicht
290 g

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.