Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD External HDD My Passport Ultra 2.5''

210667
WD External HDD My Passport Ultra 2.5'' | WDBC3C0020BBL-WESNWD External HDD My Passport Ultra 2.5'' | WDBC3C0020BBL-WESNWD External HDD My Passport Ultra 2.5'' | WDBC3C0020BBL-WESN
Beoordeling
Artikelnummer210667
FabrikantcodeWDBC3C0020BBL-WESN
EAN code0718037864099
Fabrieksgarantie36 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 114,00

€ 94,21 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De WD My Passport™ Ultra draagbare schijf, die is uitgerust met USB-C™-technologie, biedt een eenvoudige manier om je opslag uit te breiden met een modern metalen design dat uitstekend bij je pc past. Het product is standaard, bij levering, geschikt voor gebruik met Windows® 10 voor naadloze Plug&Play-opslag, terwijl wachtwoordbeveiliging met hardwareversleuteling helpt je inhoud te beveiligen. En met 2TB aan opslagruimte en een beperkte garantie van 3 jaar beschik je over voldoende opslagcapaciteit om nog jarenlang vooruit te kunnen.

Compatibel met USB-C™ en USB 3.1
De My Passport™ Ultra draagbare schijf, die USB-C™-technologie bevat, levert snelle en eenvoudige opslag voor je pc, terwijl de meegeleverde USB 3.1-adapter ervoor zorgt dat het apparaat compatibel is met oudere machines.

Innovatieve stijl en functie
De My Passport™ Ultra draagbare schijf, die modern geanodiseerd metaal en texturen combineert, past naadloos bij je persoonlijke stijl.

Haal meer uit WD Discovery
Meegeleverde WD Discovery™-software maakt het gemakkelijk om back-ups te maken van je foto's, video's en documenten naar de My Passport Ultra-schijf. WD Discovery helpt je je online leven te bewaren door je in staat te stellen inhoud van populaire sociale media en cloudopslagservices, zoals Facebook, Dropbox en Google Drive™ te importeren. WD Discovery-software kan ook worden gebruikt voor het beheren van je schijfinstellingen zoals herformattering, LED-beheer en meer.

Gebruiksvriendelijke software voor automatische back-ups
De WD Backup™-software die deel uitmaakt van WD Discovery maakt het gemakkelijk om je foto's, video's of bedrijfsdocumenten te helpen beschermen door je back-upprocedure te automatiseren. Download simpelweg WD Backup™, sluit je schijf aan en stel je uur-, dag- of maandschema in.

Wachtwoordbeveiliging met 256-bits hardwarematige AES-versleuteling
De WD Security-functie binnen WD Discovery helpt je bestanden privé te houden met een wachtwoord dat je kunt kiezen, waardoor het gemakkelijk wordt wachtwoordbeveiliging en 256-bits hardwarematige AES-versleuteling in te stellen.

Geschikt voor Windows
My Passport Ultra is geformatteerd voor Windows® 10 ten behoeve van standaard Plug&Play-opslag. Met WD Discovery™-software kun je bovendien het NTFS-stuurprograma voor macOS downloaden, zodat je naadloos kunt werken tussen besturingssystemen zonder te hoeven herformatteren.

Producteigenschappen WD External HDD My Passport Ultra 2.5''

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
130 g
Diepte
110 mm
Breedte
82 mm
Hoogte
13.0 mm

Design

Kleur
Blauw
Materiaal behuizing
Metaal

Kenmerken

USB Powered

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
2000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD External HDD My Passport Ultra 2.5''

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.