Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Glorious PC Gaming Race G-Floats Mouse

210813
Glorious PC Gaming Race G-Floats Mouse | GLO-FT-D-GFGlorious PC Gaming Race G-Floats Mouse | GLO-FT-D-GFGlorious PC Gaming Race G-Floats Mouse | GLO-FT-D-GF
Beoordeling
Artikelnummer210813
FabrikantcodeGLO-FT-D-GF
EAN code0850005352587
FabrieksgarantieGeen
Verzendkosten€ 2,95 (binnen Nederland)
Levertijd1-2 weken
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 14,00

€ 11,57 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Glorious PC Gaming Race G-Floats zijn ultraduurzame en ultragladde muisvoetjes, ontworpen voor al de Glorious-muizen. De G-Floats zijn gemaakt van gepolijst keramiek en geven je de meest verbazingwekkende, bevredigende en consistente glijvlucht die je ooit hebt meegemaakt. Zo wrijvingsloos dat je het gevoel heeft dat jouw muis zweeft!

Met precies de juiste balans tussen snelheid en remkracht, zullen onze G-Floats je manier van gamen voor altijd veranderen.

Vind je het leuk om een hard pad te gebruiken, maar ben je het zat om je skates te verwisselen? Door de unieke materialen en constructie van de G-Floats wordt de levensduur enorm verlengd. Ze zullen bijna nooit verslijten, waardoor je jaren na het eerste gebruik consistent hoge prestaties levert.

LET OP, alleen voor Model D !

Producteigenschappen Glorious PC Gaming Race G-Floats Mouse

Design

Kleur
Zwart
Verlichting

Kenmerken

Draadloos

Gerelateerde artikelgroepen Glorious PC Gaming Race G-Floats Mouse

Muismatten
Klik hier voor Muismatten
 
Draadloze Muizen
Klik hier voor Draadloze Muizen
 
Game Muismatten
Klik hier voor Game Muismatten

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.