Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD My Passport for Mac 2TB

211414
WD My Passport for Mac 2TB | WDBA2D0020BBL-WESNWD My Passport for Mac 2TB | WDBA2D0020BBL-WESNWD My Passport for Mac 2TB | WDBA2D0020BBL-WESN
Beoordeling
Artikelnummer211414
FabrikantcodeWDBA2D0020BBL-WESN
EAN code0718037869902
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 102,00

€ 84,30 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Voor elke reis is een paspoort nodig
Voor elke reis is een paspoort nodig. De My Passport for Mac biedt de vertrouwde, draagbare opslag die perfect aansluit op uw drukke levensstijl. De My Passport for Mac-schijf is compatibel met USB-C en USB-A en kan worden verbonden met de nieuwste technologie van dit moment. Met een nieuw stijlvol ontwerp dat in de palm van je hand past, is er ruimte voor het opslaan, ordenen en delen van alle foto's, video's, muziek en documenten die je leven vullen. Dankzij de Apple Time Machine-back-upsoftware en wachtwoordbeveiliging worden je bestanden op de My Passport for Mac veilig bewaard en kun je doorgaan met je snelle leven.

Compatibel met Genius.
My Passport for Mac draagbare opslag werkt standaard met Mac-apparaten waardoor het gemakkelijk wordt om in beweging te blijven tijdens je reis. Sleep simpelweg bestanden of stel een back-uproutine op met de Time Machine-software van Apple om de inhoud van je digitale leven te helpen beschermen: foto's, video's, muzieknummers en documenten.

Achter slot en grendel.
De ingebouwde 256-bits AES-hardwareversleuteling met wachtwoordbeveiliging van de My Passport for Mac helpt je de inhoud van je digitale leven veilig te bewaren. Activeer daarvoor simpelweg de wachtwoordbeveiliging en stel zelf een wachtwoord in met WD Discovery.

Gemakkelijk opslaan.
My Passport for Mac draagbare opslag is standaard klaar voor gebruik met inbegrip van alle benodigde kabels. En met SuperSpeed USB kun je snel beginnen back-ups te maken van alles in je leven en je weg vooruit te zoeken.

Sociaal vriendelijk.
Via de meegeleverde WD Discovery -software1 kun je verbinding maken met populaire sociale media en cloudopslagservices, zoals Facebook, Dropbox en Google Drive. Je kunt je foto's, video's en documenten naadloos importeren, ordenen en delen met de My Passport for Mac om een back-up van je online sociale leven te maken. WD Discovery kan je schijf ook beheren via WD Drive Utilities.

Langdurige betrouwbaarheid.
Je weet nooit wat je te wachten staat tijdens je eigen reis. Daarom bouwt WD® zijn schijven volgens strenge normen met betrekking tot duurzaamheid, schokbestendigheid en langdurige betrouwbaarheid.

Producteigenschappen WD My Passport for Mac 2TB

Prestatie

Backup functie

Poorten & interfaces

Thunderbolt

Aansluitingen

USB Versie
3.2 Gen 1

Netwerk

WiFi

Gewicht en omvang

Gewicht
120 g
Diepte
107 mm
Breedte
75 mm
Hoogte
11.2 mm

Design

Kleur
Blauw

Kenmerken

USB Powered
LED indicatoren

Opslagmedia

Opslagcapaciteit
2000 GB

Gerelateerde artikelgroepen WD My Passport for Mac 2TB

Externe Harddisk Tassen
Klik hier voor Externe Harddisk Tassen
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.