Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Heusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade

212408
Heusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade | HE-SPU-SCUHeusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade | HE-SPU-SCUHeusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade | HE-SPU-SCU
Beoordeling
Artikelnummer212408
FabrikantcodeHE-SPU-SCU
EAN code8719689204280
Fabrieksgarantie24 maanden
VerzendkostenProduct kan alleen worden afgehaald
LevertijdProduct kan alleen worden afgehaald
Voorraadstatus
Geen voorraad
Geen voorraad leverancier

€ 159,00

€ 131,40 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
Let op! Dit product kan momenteel niet worden verzonden. Wel kan het product worden afgehaald in onze winkels. In de nabije toekomst zal dit wel weer mogelijk zijn.

Als je een set klassieke Sim Pedals Ultimate bezit, heb je de mogelijkheid om deze pedalen te upgraden met de belangrijkste technische verbeteringen van de nieuwste Sim Pedals Ultimate+. Deze upgradekit verbetert je klassieke Sim Pedals Ultimate met betrekking tot duurzaamheid, elektronica, SmartControl-software en alle nieuwe componenten van het remveersysteem.

Compatibiliteit
Als je de klassieke Sim Pedals Ultimate bezit die RJ-stekkers heeft om de pedalen op de controller aan te sluiten (verkocht tussen medio 2014 en 2021), kun je deze upgradekit gebruiken.

Als je de klassieke Sim Pedals Ultimate bezit met draadaansluitingen op de controller (verkocht tussen eind 2013 - begin 2014), moet je RJ9-stekkers (krimptang en stekkers niet inbegrepen in de upgradekit) op de pedaaldraden krimpen voordat je ze kunt gebruiken de SmartControl-controller. Neem contact op met [email protected] voor verdere begeleiding.

Als je de Sim Pedals Ultimate+ bezit (verkocht vanaf juli 2021), koop deze upgradekit dan niet. Je pedalen hebben al alle onderdelen in deze Upgrade Kit.

De Upgrade Kit is niet compatibel met andere pedaalseries zoals Sim Pedals Pro, Sim Pedals Sprint of Sim Pedals Racecenter.

Meer informatie
Binnen de upgradekit zijn de nieuwe controllerbox en een deel van de rubberen stapelconstructie voorgemonteerd. Je moet deze assemblages nog steeds installeren/integreren in je huidige Sim Pedals Ultimate-pedaalset. Alle andere componenten worden geleverd als afzonderlijke onderdelen. De montage van de nieuwe onderdelen in de bestaande pedalen moet je zelf doen. Dit duurt ongeveer 30 minuten. Tools om de installatie uit te voeren zijn inbegrepen in de Upgrade Kit. Er worden afgedrukte schema's / exploded views geleverd met de Upgrade Kit. Deze schema's en een installatievideo met verdere begeleiding bij de installatie zijn ook te vinden in de support sectie. Voor meer informatie over de instellingen van de rempedaalrubbers, elektronica en software kun je de handleiding voor Sim Pedals Ultimate+ gebruiken in plaats van de klassieke Sim Pedals Ultimate-handleiding.

Let op! Neem contact op met ons verkoop team via e-mail of bel 010-5191666 als je een bestelling wilt plaatsen. Dit product dient te worden afgehaald in de winkel. Er is géén verzending mogelijk.

Producteigenschappen Heusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade

Design

Soort apparaat
Upgrade Kit

Gerelateerde artikelgroepen Heusinkveld Sim Pedals Ultimate Upgrade

Cockpits en Stands
Klik hier voor Cockpits en Stands
 
Cockpits en Stands Accessoires
Klik hier voor Cockpits en Stands Accessoires
 
Racesturen en Wheelbase
Klik hier voor Racesturen en Wheelbase
Pedalen en Shifters
Klik hier voor Pedalen en Shifters
 
Racesim Stoelen
Klik hier voor Racesim Stoelen
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.