Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

WD Black AN1500 PCIe 1TB M.2 SSD

212935
Beoordeling
Artikelnummer212935
FabrikantcodeWDS100T1X0L
EAN code0718037883823
Fabrieksgarantie60 maanden
VerzendkostenGratis (binnen Nederland)
Levertijd3-5 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 344,00

€ 284,30 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
INSTEKEN. SPELEN. VERNIETIGEN.

Geniet van bliksemsnelle gameplay met deze opstartbare, plug&play-uitbreidingskaart die extreme snelheden haalt met minimale inspanning. Inclusief aanpasbare RGB-verlichting en koelelement.

BEREIK EXTREME SNELHEDEN
Kom sneller in de game met de WD_BLACK AN1500 NVMe SSD-uitbreidingskaart. Deze kaart, die intern wordt aangedreven door twee SSD's die gebruikmaken van PCIe® Gen3-technologie, bereiken leessnelheden tot 6500 MB/s en schrijfsnelheden tot 4100 MB/s met minimale laadtijden

MEER CAPACITEIT VOOR JE GAMES
Zorg dat tal van games en je uitrusting soepel blijven draaien met de WD_BLACK AN1500 NVMe SSD-uitbreidingskaart.

INSTEKEN EN OVERWINNEN
Het bereiken van extreme snelheden was nog nooit zo gemakkelijk. De opstartbare WD_BLACK AN1500 NVMe SSD-uitbreidingskaart kan simpelweg in je PCIe®-uitbreidingssleuf worden gestoken, zonder dat externe voeding of kabels nodig zijn. Deze plug&play uitbreidingskaart, die is uitgerust met RAID-controller van ondernemingsklasse, kan je hele besturingssysteem beheren terwijl je bezig bent met gamen. Hierdoor kun je over solide betrouwbaarheid en moeiteloze prestaties beschikken zonder enige beperking.

VERLICHT JE STATION MET RGB
Verfraai je gamingstation met volledig aanpasbare RGB-verlichting die wordt geregeld via het WD_BLACK Dashboard (uitsluitend Windows®). Het is ontworpen om bij jouw stijl te passen en biedt verschillende kleuren en dertien verschillende LED-patrooneffecten om uit te kiezen. Of integreer naadloos met je bestaande ASUS Aura Sync in Armoury Crate, GIGABYTE RGB Fusion 2.0, MSI Mystic Light of het Razer Chroma RGB-ecosysteem.

SMOOR DE VIJAND. NIET JE UITRUSTING.
Help ervoor te zorgen dat je uitrusting op topsnelheid blijft werken met de WD_BLACK AN1500 NVMe SSD-uitbreidingskaart, die is uitgerust met een ventilatorloos en stil koelelement om de prestaties op peil te houden en je snelheid te behouden.

GEOPTIMALISEERD MET HET WD_BLACKT DASHBOARD
Neem de complete controle in handen met het downloadbare WD_BLACK Dashboard, waarmee je de status van je drive kunt bewaken en de prestaties kunt optimaliseren met de gamingmodus om er zeker van te zijn dat je op volle toeren werkt tijdens intensieve gamingsessies.

Producteigenschappen WD Black AN1500 PCIe 1TB M.2 SSD

Geheugen

Type geheugen
TLC

Kenmerken

Capaciteit
1000 GB
Leessnelheid (max)
6500 MB/s
Schrijfsnelheid (max)
4100 MB/s
PCI Express Interface data lanes
x8
NVMe
Controller
WD_Black G2
Trim support
Speciaal voor NAS

Design

Interface
PCI express 3.0
Kleur
Zwart/RGB

Gewicht en omvang

Hoogte
72.0 mm

Processor

Component voor
PC

Gerelateerde artikelgroepen WD Black AN1500 PCIe 1TB M.2 SSD

Harddisk behuizingen
Klik hier voor Harddisk behuizingen
 
Harddisk Accessoires
Klik hier voor Harddisk Accessoires
 
SATA datakabels
Klik hier voor SATA datakabels

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.