Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Xiaomi Mi True Wireless Earbuds 2 Basic

213509
Beoordeling
Artikelnummer213509
FabrikantcodeBHR4272GL
EAN code6934177720482
Fabrieksgarantie12 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 20,00

€ 16,53 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Mi True Wireless Earbuds Basic 2 zijn ongelooflijk eenvoudig in het gebruik, zodra u ze uit het oplaaddoosje haalt. U hoeft ze alleen maar in uw oren te doen om van een fantastische audio-ervaring te genieten.

Handig en naadloos schakelen tussen de enkele en dubbele oormodus

De Mi True Wireless Earbuds Basic 2 optimaliseren de manier waarop de linker en rechter oordoppen zijn verbonden. Zonder beperkingen voor primaire en secundaire apparaten kunt u naadloos schakelen tussen enkel- en dubbeloors. Doe één oordopje in voor monogeluid en doe daarna de andere in om automatisch het stereogeluid te hervatten zonder opnieuw te hoeven koppelen.

Bluetooth 5.0 High performance met snellere en stabielere verbindingen

De Mi True Wireless Earbuds Basic 2 zijn uitgerust met de nieuwste Bluetooth 5.0-chip, die twee keer sneller gegevens dan de vorige generatie doorgeeft en snellere en stabielere verbindingen heeft. Zo zou de nieuwste generatie eruit moeten zien.

Beter luisteren naar muziek en duidelijkere gesprekken

Dankzij de geluidsdriver van 7,2 mm leveren de oordopjes een uitstekende geluidskwaliteit met fantastische gemiddelde en lage tonen door de nauwkeurige afstemming door experts. De DSP-ruisonderdrukkingstechnologie filtert het omgevingsgeluid effectief weg en zorgt voor een kristalheldere geluidskwaliteit.

Accuduur

Op een volle lading gaan de draadloze oordopjes zeker 4 uur non-stop mee en circa 12 uur in combinatie met het compacte oplaaddoosje.

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.