Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Kensington Headset Hi-Fi met microfoon,

213876
Kensington Headset Hi-Fi met microfoon, | K97601WWKensington Headset Hi-Fi met microfoon, | K97601WWKensington Headset Hi-Fi met microfoon, | K97601WWKensington Headset Hi-Fi met microfoon, | K97601WW
Beoordeling
Artikelnummer213876
FabrikantcodeK97601WW
EAN code0085896976011
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 33,00

€ 27,27 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
De Kensington Headset Hi-Fi met microfoon heeft krachtige drivers van 40 mm en leveren hoogwaardig stereogeluid met een diepe bas en een groot dynamisch bereik voor een uitzonderlijke luisterervaring.

Hoogwaardig stereogeluid
Krachtige drivers van 40 mm met een diepe bas en groot dynamisch bereik bieden een uitzonderlijke luisterervaring tegen een betaalbare prijs.

Comfort van topkwaliteit
De aanpasbare, zachte hoofdband is geschikt voor hoofden van alle leeftijden, de flexibele boommicrofoon kan 270 graden omhoog gedraaid worden en de met schuim gevulde oorkussentjes zijn omhuld met een zachte bekleding van kunstleer voor urenlang comfortabel gebruik.

Microfoon met ruisonderdrukking
Maakt gebruik van passieve weerstand-technologie om omgevingsgeluid te filteren voor een optimale helderheid tijdens het praten.

USB-snoer van 1,8 meter
Heeft de ideale lengte voor leeromgevingen en kan tegen een stootje, zodat het uitermate geschikt is voor gebruik op scholen en in callcenters.

Veilige luisterlimiet
Zorgt voor een maximaal uitgangsvermogen van 94 dB ter bescherming tegen gehoorverlies als gevolg van langdurige perioden met overmatig harde geluiden.

Producteigenschappen Kensington Headset Hi-Fi met microfoon,

Kenmerken

3,5mm-connector

Aansluitingen

USB-aansluiting

Kenmerken

Connectiviteitstechnologie
Bedraad

Netwerk

Bluetooth

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.