Inloggen Registreren   0 producten € 0,00

Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan

215261
Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan | 4044951034314Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan | 4044951034314
Beoordeling
Artikelnummer215261
Fabrikantcode4044951034314
EAN code4044951034314
Fabrieksgarantie24 maanden
Verzendkosten€ 4,50 (binnen Nederland)
Levertijd2-3 werkdagen
Voorraadstatus
Geen voorraad
Leverancier heeft voorraad

€ 11,00

€ 9,09 excl. btw

  Stel een vraag  Verlanglijst
In elke PC-behuizing is een krachtige koeling het belangrijkst. Maar hij moet er ook goed uitzien. Daarom biedt Sharkoon nu de SHARK Disc PWM RGB, een via het moederbord bediende RGB-fan met een vloeiende dynamische kogellager voor een soepele werking. De fan biedt met een snelheid van maximaal 1400 rpm de gewenste koeling van de binnenkant van de behuizing, terwijl een gemiddelde levensduur van minstens 50.000 uur ervoor zorgt dat je er lang gebruik van kunt maken.

Blijvende prestaties. Met zijn 1400 omwentelingen per minuut en een maximale luchtcirculatie van tot 82,35 kubieke meter per uur zorgt de SHARK Disc PWM altijd voor een optimale koelprestatie waardoor je onbezorgd kunt gamen. Met een gemiddelde levensduur van minstens 50.000 uur kan de gebruiker lang plezier hebben van deze fan. De rubberen contactpunten verminderen de trilling naar de PC-behuizing en zorgen ervoor dat de fan zo soepel mogelijk loopt.

Koele rust. Goede prestaties betekenen niet altijd dat er lawaai moet zijn. De SHARK Disc PWM bewijst dit zonder meer. Met slechts 24,8 dB(A) op volledige draaisnelheid kun je deze fan bijna niet horen als hij functioneert. De vloeiende dynamische kogellager zorgt ervoor dat het maximale geluidsniveau zelfs tijdens de hoogste draaisnelheid nooit voor afleiding zorgt.

Kleurrijke koeling. De verlichting van de negen adresseerbare RGB-LEDS kunnen naar wens worden aangepast en de PC-behuizing kan schitteren met de meest levendige kleuren in het RGB-spectrum. De fan kan oplichten in maximaal 16,8 miljoen verschillende kleuren. Deze kunnen met de software op het moederbord naar wens worden gevarieerd.

Zonder problemen aan te sluiten. Om voor de grootst mogelijk compatibiliteit te zorgen kan de fan aan het moederbord worden bevestigd met de 4-pin PWM-connector van de fan. Via een 5V-D-G of een 4-pin 5V-D-coded-G moederbordheader kunnen de RGB-LEDS worden aangesloten op een compatibele adresseerbare RGB-controller.

Makkelijk te integreren. De SHARK Blades PWM kan worden gesynchroniseerd met bijna elke normaal verkrijgbare adresseerbare RGB-controller, waarbij de keuze bij de gebruiker ligt: zo kunnen bijvoorbeeld de Aura Sync van Asus, Mystic Light Sync van MSI, Fusion van Gigabyte of andere adresseerbare RGB-controllers met een 3-pin 5V-D-G of een 4-pin 5V-D-coded-G connector worden gebruikt.



Producteigenschappen Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan

Prestatie

Ventilator diameter
120 mm
Rotatiesnelheid (min)
400 RPM
Rotatiesnelheid (max)
1400 RPM
Geluidsniveau (hoge snelheid)
24.80 dB
Maximum luchtstroom
48.47 cfm
Maximum luchtdruk
1.82 mmH2O
Pulsbreedtemodulatie-ondersteuning (PWM)
Type lager
Fluid Dynamic Bearing
Mean time between failures (MTBF)
50000 uur

Design

Kleur
Transparant
Fan connector
3-pin + 4-pin
LED
Kleur van de verlichting
Multi

Kenmerken

Aantal stuks
1

Gewicht en omvang

Breedte
12.0 cm
Diepte
12.0 cm
Hoogte
2.5 cm
Gewicht
97.0 gram

Verpakking

Aantal schroeven
4 stuks

Producteigenschappen van Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan

    • https://youtu.be/8vSnfRepeHM

Gerelateerde artikelgroepen Sharkoon SHARK Disc PWM RGB Fan

Fan Guards / Grills
Klik hier voor Fan Guards / Grills
 
 

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, tenzij anders vermeld.

Met zorg wordt de productinformatie van elk product door ons vastgelegd. Mocht er naar uw mening toch iets niet kloppen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om dit aan ons te melden. Aan foutieve of onvolledige informatie kunnen geen rechten ontleend worden. Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen wijzigen als gevolg van fouten, marktontwikkeling en/of dollarkoers.